Od narodenia po 1 rok

Gabriela Zelinková

SVK Slovensky ORBIS IN2020

Kniha: Od narodenia po 1 rok - Gabriela Zelinková
Katalógové číslo: 402972 viac »
Ušetríte až 4,00 € z bežnej ceny 19,90
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,90
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Od narodenia po 1 rok

Starostlivosť o bábätko v kocke V prvom roku života nastávajú v rôznych oblastiach fyzického aj psychického vývoja bábätka veľké zmeny. V žiadnej ďalšej vekovej etape neprebieha vývoj tak prudko, a preto si toto obdobie zaslúži zvláštnu pozornosť. Práve teraz vášmu dieťatku dávate základy zdravia, imunity, pomáhate rozvíjať jeho intelekt, emocionálnu inteligenciu, utvárate si s ním bezpečnú citovú väzbu.To, ako prežije dieťa prvý rok života, ovplyvňuje základný postoj k sebe samému, ku svetu a k životu. Nové poznatky z oblasti zdravia, psychológie a starostlivosti o dieťa, ktoré vám môžu vo vašej snahe výrazne pomôcť, nájdete v tejto knihe. Odpovie vám na vaše otázky: Dokážem úspešne dojčiť? Prečo moje dieťa plače? Moje dieťa je náročné. Ako to zvládnuť? Čo robiť, keď má teplotu? Kedy a čo môže bábätko jesť? Koľko by malo dieťa spať? Vyvíja sa správne? Ako podporiť jeho intelekt? Prečo nespí celú noc a dá sa s tým niečo robiť? Čo treba vybaviť na úradoch a na čo mám nárok? a všetko, čo potrebujete vedieť, aby bolo vaše bábätko zdravé, šťastné a spokojné.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
402972
Názov
Od narodenia po 1 rok
EAN/ISBN
9788097226473
Forma
Brožovaná
Autor
Gabriela Zelinková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2020
Rozsah
192
Rozmer
220×220
Hmotnosť
0,57
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Od narodenia po 1 rok zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.