P - Swans, Legends of the Jet Society

Nicholas Foulkes

GBR Anglicky Assouline

Kniha: P - Swans, Legends of the Jet Society - 1. vydanie - Nicholas Foulkes
Katalógové číslo: 363560 viac »
166,48

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: P - Swans, Legends of the Jet Society

Očarujúce fotografie exotických destinácií z celého sveta, zlaté pláže, tajné stretnutia na okázalých jachtách a opulentné večierky v honosných sídlach boli kedysi stelesnením elegancie a luxusu. Publikácia Swans: Legends of the Jet Society zachytáva ducha a atmosféru tohto sveta, pozostatkov vycibreného vkusu a kultúry, elegancie a krásy zašlých časov. Táto úžasná kniha vás prevedie svetom ciest, bohatstva, romantiky a dorbrodružstiev niekdajšej aristokracie až do sveta súčasných magnátov. Od Nicholasa Foulkesa. (Miera a oblasť poškodenia, ohnutých stránok, alebo rozmanitosť môže byť rôzna v závislosti od knihy, zohľadnená ponúkanou zľavou 50%. Vzhľadom k tomu nie je možné na ponúkané tituly uplatniť reklamáciu) Conjuring images of exotic global destinations and golden beaches, clandestine rendezvous on opulent yachts, and star-studded parties in palatial mansions, the words jet set were once the epitome of soigne worldly glamour. Swans: Legends of the Jet Society captures the spirit of this world, the last vestiges of a leisured and cultivated age, a world of taste and culture, elegance and beauty. From bygone aristocracy to modern mega-wealthy moguls, this stunning volume regales with escapades of travel, money, romance, and adventure. By Nicholas Foulkes".
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
363560
Názov
P - Swans, Legends of the Jet Society
EAN/ISBN
0607122
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Nicholas Foulkes
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
296
Rozmer
355×278×50 mm
Hmotnosť
3,92
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
P - Swans, Legends of the Jet Society zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.