Diagnostika pripravenosti dieťaťa na školské vzdelávanie

Z materskej školy do základnej školy

Jana Kmeťová

SVK Slovensky Wolters Kluwer2019/05

Kniha: Diagnostika pripravenosti dieťaťa na školské vzdelávanie - Z materskej školy do základnej školy - Jana Kmeťová
Katalógové číslo: 362162 viac »
8,46

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Diagnostika pripravenosti dieťaťa na školské vzdelávanie

Z materskej školy do základnej školy

Publikácia „Diagnostika pripravenosti dieťaťa na školské vzdelávanie“ s podtitulom „Z materskej školy do základnej školy“ objasňuje legislatívny rámec problematiky povinnej školskej dochádzky. Autorka PaedDr. Jana Kmeťová sa zamerala na kontinuitu prepojenia predprimárneho a primárneho vzdelávania a vzájomnej spolupráce medzi učiteľmi/učiteľkami na oboch stupňoch vzdelávania, ako aj so zákonnými zástupcami detí. Keďže nie každé dieťa je na školu pripravené, publikácia poukazuje na druhy pedagogickej a psychologickej intervencie, ktorými možno posilniť školskú pripravenosť dieťaťa a eliminovať jeho prípadné nedostatky.
V publikácii sú rozobrané najčastejšie používané testy školskej zrelosti v praxi. Je obohatená názormi pedagogických zamestnancov predprimárneho, ale najmä primárneho vzdelávania na školské vzdelávanie, adaptáciu a vstup súčasných detí na základnú školu a je doplnená aj o odporúčania realizácie činností a aktivít v jednotlivých oblastiach rozvoja dieťaťa predškolského veku. Kniha je určená pedagogickým zamestnancom materských aj základných škôl, rodičom, resp. zákonným zástupcom budúcich prvákov, ktorým môže byť užitočnou pomôckou pre jednoduchší prechod ich dieťaťa z materskej školy do základnej školy, a ostatnej čitateľskej verejnosti so záujmom o túto problematiku.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
362162
Názov
Diagnostika pripravenosti dieťaťa na školské vzdel
Podnázov
Z materskej školy do základnej školy
EAN/ISBN
9788057100515
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Jana Kmeťová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/05
Rozsah
88
Rozmer
148×210 mm
Hmotnosť
0,13
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
14%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Diagnostika pripravenosti dieťaťa na školské vzdelávanie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.