Zázrak vyliečenia

Nová cesta k uzdraveniu

Ulrich Strunz

SVK Slovensky MOTÝĽ2019/04

Kniha: Zázrak vyliečenia - Nová cesta k uzdraveniu - 1. vydanie - Ulrich Strunz
Katalógové číslo: 359099 viac »
Ušetríte až 2,47 € z bežnej ceny 12,90
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,43
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Zázrak vyliečenia

Nová cesta k uzdraveniu

Ako je možné, že tie najhoršie choroby a najkurióznejšie symptómy po jedinej návšteve lekára zázračne zmiznú? MUDr. Strunz je v Nemecku považovaný za skutočný fenomén. Počas svojej lekárskej praxe vyliečil už tisícky pacientov aj z tých najvážnejších ochorení. Každý deň sa naňho obracajú zúfalí ľudia, ktorí bojujú s nebezpečnými ochoreniami, ako sú rakovina či skleróza multiplex. Prichádzajú za ním pacienti, ktorým život roky strpčujú diabetes, psoriáza, reuma, dna, migrény, astma, ochorenia srdca či chronická únava. A vyhľadávajú ho aj manželské páry, ktorým sa dlhodobo nedarí počať.

„Pred troma rokmi sme boli u Vás na vylepšení krvi (Bluttuning). Odvtedy sme úplne zmenili stravovanie, berieme výživové doplnky. Výsledok? Odvtedy, čo sme sa od Vás vrátili, sme neboli chorí, nepotrebujeme lekára a každý deň čítame Vaše novinky.“

Autor niekoľkých bestsellerov vo svojej najnovšej knihe jednoduchým, no odborným spôsobom dokazuje, že vďaka dôslednej analýze krvi sa dá vyliečiť takmer každé ochorenie. Opiera sa pritom o epigenetiku a molekulárnu medicínu, ktoré sú založené na poznaní, že naše zdravie závisí od rovnováhy esenciálnych mikroživín: vitamínov, minerálnych látok, stopových prvkov, aminokyselín, esenciálnych mastných kyselín. Ak nie sú tieto látky v rovnováhe, dochádza ku chronicko-degeneratívnym ochoreniam. Keď sa znova uvedú do harmónie, nastane vyliečenie. Dôkazom sú aj listy, ktoré MUDr. Strunz dostáva každý deň od pacientov z celého sveta. „Veľkou pomocou mi boli v minulom období práve Vaše varovné slová o vitamíne D, lebo som sa obsiahlym dopĺňaním dostala z veľmi zarmucujúcej hodnoty v auguste 2011 na medzitým celkom prijateľnú hodnotu, takže moje reumatické bolesti kĺbov sa skoro úplne vytratili.“

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
359099
Názov
Zázrak vyliečenia
Podnázov
Nová cesta k uzdraveniu
EAN/ISBN
9788081641817
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Ulrich Strunz
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2019/04
Rozsah
240
Rozmer
135×205
Hmotnosť
0,32
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zázrak vyliečenia zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.