Pomáhaj a chráň

Michal Čierny

SVK Slovensky JJK trade2018/12

Kniha: Pomáhaj a chráň - 1. vydanie - Michal Čierny
Katalógové číslo: 352227 viac »
Ušetríte až 2,33 € z bežnej ceny 11,00
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,67
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Pomáhaj a chráň

Snáď neexistuje človek, ktorý by nemal vtipnú/milú/úsmevnú/zábavnú/poburujúcu či nepeknú historku s policajtom... Mnohokrát keď ich vidíme odstavených v zašitom úseku vozovky, prevrátime oči a dupneme na brzdu. Zabúdame na to, že sú to ľudia presne takí, ako sme my, obzvlášť ak stretneme dopravákov.

A Rudolf Kukla, hlavná postava tejto knihy, ním chce byť. Veľmi. Priam až nadpozemsky si praje stať sa dopravným policajtom, mať rešpekt a rozdávať pokuty. Ale on... skončil na kriminálke. A musí objasniť vraždu prostitútky Karin Novákovej, ku ktorej, ehm... zvykol zbehnúť aj on.

Z manžela pod papučou, z človeka so žiadnym sebavedomým, z ľahko podpriemerne inteligentnej bytosti sa tak stáva detektív, ktorý je na celú vraždu sám.

Autor si trefne vystrelil z profesie, ktorou sa sám živí. Titul Pomáhaj a chráň tu nie je preto, aby niekoho úmyselne zosmiešnil. Skôr preto, aby pobavil, nielen nás – čitateľov, ale aj ľudí, ktorí denne vidia to, o čom sa my dozvedáme len zo správ. Presne ti, ktorí musia byť ako prví svedkami ohavných trestných činov.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
352227
Názov
Pomáhaj a chráň
EAN/ISBN
9788097271589
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Michal Čierny
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/12
Rozsah
232
Rozmer
190×130×20 mm
Hmotnosť
0,29
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Pomáhaj a chráň zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.