Kapitán Padák - Lietajúce auto

Kristína Baluchová

SVK Slovensky Plutošop2018

Kniha: Kapitán Padák - Lietajúce auto - Kristína Baluchová
Zábavné čítanie nielen pre deti a mládež, ale aj pre dospelých milovníkov cestovania a lietania
Katalógové číslo: 346793 viac »
Ušetríte až 1,80 € z bežnej ceny 8,90
A navyše získate 7 vernostných bodov
Séria kníh: Kapitán Padák
Kapitán Padák
Titul je zaradený v tejto sérii
7,10
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Kapitán Padák - Lietajúce auto

Tretí diel z úspešnej série dobrodružstiev Kapitána Padáka pristane už čoskoro v každej dobrej knižnici a kníhkupectve! Hlavný hrdina, dopravný pilot Daniel Padák, so svojím Boeingom 737 zavíta tentoraz do Košíc i do ďalekej Kene. Okrem zábavného zemepisu prináša malým čitateľom aj skvelé správy: na Slovensku bolo vyrobené auto, ktoré vie skutočne vzlietnuť! Informácie o lietajúcom aute (aeroaute) nadchnú aj dve letušky dvojičky Améliu a Emíliu. Tá prvá pripomína menom, a najmä svojím životným snom, známu Améliu Earhartovú, ktorá ako prvá žena preletela Atlantik. Emília zasa študuje medicínu a túži vycestovať do Kene, aby mohla liečiť chorých ľudí v núdzi. Tam poputuje aj lietajúce auto: vo východnej časti afrického kontinentu má pomôcť s rozvozom liekov. Situácia sa však značne skomplikuje, keď kapitána Padáka skontaktuje bývalý kamarát z oblasti letectva a zverí sa mu s tajnými informáciami: prefíkaná skupinka zlodejov chce ukradnúť slovenskú zásielku liekov. Zlodeji dokonca naplánujú únos mladej lekárky! Netušia však, že Emília má sestru dvojičku, ktorá dokáže pilotovať malé lietadlá... Napätie stúpa spoločne s letovými hladinami, mladý čitateľ je však s Padákom v bezpečí pilotov osud našťastie nesprevádzajú žiadne nehody, iba milé náhody. Prvá kniha o lietajúcom hrdinovi Danielovi Padákovi s podtitulom Straty a nálezy bola publikovaná v r. 2016, nedávno vyšiel jej český preklad vo vydavateľstve Albatros. Z druhého dielu Pašerácka spojka autorka tento rok predčítala úryvky čítaniachtivým deťom (aj ich rodičom či pedagógom) na približne 30 podujatiach. Titul Kapitán Padák & Lietajúce auto opäť trefne dopĺňajú ilustrácie Ondreja Sovu; malých i veľkých milovníkov lietania aj cestovania kniha zaujme dobre nadávkovanou kombináciou nových poznatkov, dobrodrodružstva i zábavy.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
346793
Názov
Kapitán Padák - Lietajúce auto
EAN/ISBN
9788097213084
Forma
Pevná
Autor
Kristína Baluchová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018
Rozsah
168
Rozmer
150×200
Hmotnosť
0,34
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kapitán Padák - Lietajúce auto zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.