Prázdne srdcia

Juli Zeh

SVK Slovensky Inaque.sk2018/10

Kniha: Prázdne srdcia - Juli Zeh
Katalógové číslo: 343594 viac »
Ušetríte až 2,68 € z bežnej ceny 13,99
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,31
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Prázdne srdcia

Britta Söldnerová a jej obchodný partner Babak Hamwi nemajú ilúzie. Sú pragmatickí a možno práve preto sa tak dobre zariadili v súčasnej spoločnosti. Vyrovnali sa s tým, ako je svet usporiadaný, a nechcú byť zodpovední za to, čo zle funguje. Namiesto toho si spoločne založili malú firmu s názvom Most a zbohatli. Čo presne sa za Mostom skrýva, nikto našťastie presne nevie. Pretože za fasádou nenápadných kancelárskych priestorov funguje lukratívny obchod so smrťou. Keď Mostu hrozí, že na trh prenikne konkurencia, Britta sa snaží urobiť všetko pre to, aby ju odstránila. Lenže svojich protivníkov podcenila. Britta, Babak a Most sa ocitnú v nebezpečenstve. 

Román Prázdne srdcia je provokatívny, strhujúci a aktuálny politický triler z Nemecka blízkej budúcnosti. Poučné dielo o základoch a ohrozeniach demokracie a zároveň desivý psychologický príbeh o generácii, ktorá stratila vieru, presvedčenia a ktorej srdcia sú prázdne.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
343594
Názov
Prázdne srdcia
EAN/ISBN
9788082070005
Forma
Pevná
Autor
Juli Zeh
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/10
Rozsah
232
Rozmer
135×207
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
2.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
100.0%
(1)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB 2 z 5
12.01.2019 21:25:15

Príbeh má zvláštny základ pre zápletku – vzhľadom k tomu, čo sa teraz deje vo svete. Hlavná postava, Britta, je majiteľkou firmy Most. Navonok psychologické poradenstvo. V skutočnosti sa ale firma zaoberá vyhľadávaním samovrahov a pripravuje ich pre rôzne extrémistické skupiny ako vhodných atentátnikov. Veď čo? Aj tak chceli zomrieť. Britte sa darí, celý „trh má pod palcom“. Žije dvojakým životom, ani jej vlastný manžel a najbližší nevedia, čo robí. Je to však veľmi prázdny život. Vzťahy v rodine sú plytké. Tento navonok spokojný a blahobytný život však dostane trhliny. Britte sa jej usporiadaný život začne rúcať. Zaujímavý námet. Ale ak mám pravdu povedať, akosi som sa s ním nestotožnila. Možno aj pre súčasnú situáciu vo svete. Aj to asi ovplyvnilo to, že spôsob jej napísania sa mi zdal nejaký plochý, bez väčších emócií. Ani jedna z postáv sa ma nejako hlbšie nedotkla.