Lásky M. R. Štefánika

Blanka Kovarčíková

SVK Slovensky AB - KONZULT2018/06

Kniha: Lásky M. R. Štefánika - 1. vydanie - Blanka Kovarčíková
Katalógové číslo: 335721 viac »
Ušetríte až 4,20 € z bežnej ceny 19,00
A navyše získate 14 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Milan Rastislav Štefánik

Milan Rastislav Štefánik

Gen. PhDr. Milan Rastislav Štefánik (* 21. júl 1880, Košariská, Rakúsko-Uhorsko – † 4. máj 1919, Ivanka pri Dunaji, Česk… Zistiť viac...
14,80
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Lásky M. R. Štefánika

Viete, že skoro všetky knihy o M. R. Štefánikovi napísali muži? Ako je to možné? - veď ženy Štefánika milovali a obdivovali. 

Túto knihu napísala autorka, žijúca v Štefánikovom rodnom kraji. S hlbokou láskou, obdivom a pochopením sa zahĺbila do jeho životných osudov. Pozrela sa na neho ženskými očami. 

Prečo je jeho život taký zaujímavý a inšpirujúci aj po toľkých rokoch? Čo bolo na Štefánikovi také očarujúce, že nás jeho osobnosť fascinuje ešte aj dnes? 

Postupne čitateľov zoznamuje so skromným prostredím, z ktorého budúci generál, letec, astronóm, cestovateľ a zakladateľ ČSR pochádzal, z jeho užšou i širšou rodinou. S hlbokou znalosťou hovorí o jeho neľahkom detstve, o veľmi skromných materiálnych podmienkach počas štúdií, ťažkých začiatkoch, ale aj o neuveriteľnej usilovnosti a obetavosti, ktoré nakoniec priniesli úspech. 

Aký bol vzťah Štefánika k ženám? Prečo ho ženy mali tak rady, pomáhali mu a milovali ho? Aké boli ženy, ktoré on miloval a ony opätovali jeho lásku? To všetko sa odohráva na pozadí jeho ďalekých ciest, expedícií, jeho životných zápasov a národnooslobodzovacieho úsilia, vojenskej kariéry, až po jeho tragický koniec. Ale ani potom to nekončí. Čo sa dialo po jeho smrti? Aký je jeho odkaz pre nás a pre dnešok?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
335721
Názov
Lásky M. R. Štefánika
EAN/ISBN
9788080792688
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Poznámka
1. vydanie
Autor
Blanka Kovarčíková
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2018/06
Rozsah
224
Rozmer
210×278 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
22%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Lásky M. R. Štefánika zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.