The Origin of Species

GBR Anglicky Penguin Books

Kniha: The Origin of Species - 1. vydanie
Katalógové číslo: 333700 viac »
5,02

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: The Origin of Species

Charles Darwin's classic that exploded into public controversy, revolutionized the course of science, and continues to transform our views of the world. Few other books have created such a lasting storm of controversy as The Origin of Species. Darwin's theory that species derive from other species by a gradual evolutionary process and that the average level of each species is heightened by the "survival of the fittest" stirred up popular debate to fever pitch. Its acceptance revolutionized the course of science. As Sir Julian Huxley, the noted biologist, points out in his illuminating introduction, the importance of Darwin's contribution to modern scientific knowledge is almost impossible to evaluate: "a truly great book, one which can still be read with profit by professional biologist." Includes an Introduction by Sir Julian Huxley
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
333700
Názov
The Origin of Species
EAN/ISBN
9780451529060
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
543
Rozmer
173×107×25 mm
Hmotnosť
0,26
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
46%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
The Origin of Species zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.