Kliatba zeleného plameňa

Jozef Repko

SVK Slovensky REGENT2017/11

Kniha: Kliatba zeleného plameňa - Jozef Repko
Katalógové číslo: 320306 viac »
Ušetríte až 2,59 € z bežnej ceny 9,90
A navyše získate 7 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. apríla 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov po… Zistiť viac...
7,31
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Kliatba zeleného plameňa

Niektorí spisovatelia sa dožijú verejného ocenenia až po smrti. Až keď ich tu niet, zistíme, že po ich odchode vznikla akási veľká medzera v radoch spisovateľov. A najmä ak je to v radoch spisovateľov píšucich pre deti. Takým bol aj Jozef Repko, ktorý až po svojom skone dostal cenu za literatúru pre deti Trojružu. My sme na neho ani po jeho odchode do ríše literatúry nezabudli a rozhodli sme sa vydať jednu z jeho kníh, ktorú napísal pre deti. A že ich bolo neúrekom. Nakoniec sme pre vás vybrali skorodetektívny príbeh Kliatba zeleného plameňa. V ňom sa vhodne dopĺňa detektívny žáner s hororom. Ale vo vhodnom množstve a miere. Tak ako to vedel skĺbiť len Jozef Repko.

Šiestaci, ktorí túžia po napätí, sa odrazu dostanú do víru nebezpečných situácií, z ktorých vybŕdnuť nie je jednoduché. Navyše autor príbeh situuje do slovenského prostredia, do tajomného zámku s tajomným démonickým predmetom, ktorý prináša iba smolu a – prekliatie. Uznáte, že už len toto vám velí, pozrieť sa na tú záhadu bližšie.

A urobíte dobre, ak sa tak rozhodnete. A určite tam zo spisovateľského nebíčka bude na vás Jozef Repko po očku pokukávať a čakať, kedy sa začnete tak správne báť... Tak, ako vám to vždy vedel naservírovať tento mág detskej slovenskej literatúry.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
320306
Názov
Kliatba zeleného plameňa
EAN/ISBN
9788089930005
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Jozef Repko
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/11
Rozsah
152
Rozmer
145×220×14 mm
Hmotnosť
0,29
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kliatba zeleného plameňa zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.