Kapitán Padák - Pašerácka spojka

Kapitán Padák 2

Kristína Baluchová

SVK Slovensky Plutošop2017/10

Kniha: Kapitán Padák - Pašerácka spojka - Kapitán Padák 2 - Kristína Baluchová
Katalógové číslo: 314668 viac »
Ušetríte až 1,80 € z bežnej ceny 8,90
A navyše získate 7 vernostných bodov
Séria kníh: Kapitán Padák
Kapitán Padák
Titul je zaradený v tejto sérii
7,10
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Kapitán Padák - Pašerácka spojka

Kapitán Padák 2

Kapitán Padák opäť vzlieta do výšin, aby ukázal svojim čitateľom (a pasažierom) krásy našej planéty z letovej hladiny niekoľko tisíc stôp! 

Po úvodnej knihe “Kapitán Padák & Straty a nálezy” nás hlavný hrdina, sympatický pilot Boeingu 737, sprevádza príbehom, ktorý sa týka nielen dopravných lietadiel, ale aj letcov zo zvieracej ríše. 

Počas jesenných prázdnin sa Daniel Padák zoznamuje s mladým slovensko-austrálskym pilotom Milanom a jeho mamou – veterinárkou Matildou, ktorá je zároveň autorkou populárnej knihy „Mama má emu”. Žije v Smoleniciach a skutočne doma v rámci svojho súkromného zoo chová aj exotické zvieratko emu, o ktorom napísala spomínaný bestseller. Emu nedokáže lietať; krásu vtáčích manévrov však môžeme obdivovať u dravcov, ktorých Padák a jeho kolegovia stretávajú na oblohe temer každý deň. 

V jedno novembrové ráno sa však náš knižný hrdina stane nedobrovoľne súčasťou pašeráckej spojky! Na scéne, resp. v kargu jeho lietadla sa objavia vzácne sokoly, ktoré majú byť nelegálne dopravené do Spojených arabských emirátov… 

Je možné, že Padák a jeho kamarát z detských čias – cestovateľ Peter Kufor majú s touto nekalou činnosťou niečo spoločné? Padákova neter Ivanka sa spolu so svojím spolužiakom Olivierom budú snažiť povesť strýka Dana „očistiť”, a pomôže im v tom aj Matilda. Tá nezaprie svojho dobrodružného ducha a poletí do púšte, aby dolapila podozrivých pašerákov priamo pri čine! 

Šiesta kniha „Kapitán Padák & Pašerácka spojka“ z dielne autorky Kristíny Baluchovej nás opäť veľa naučí o povolaní pilota, padákoch či ornitológii, a je doplnená milými ilustráciami Ondreja Sovu. Prináša tak zábavné čítanie nielen pre deti a mládež, ale aj pre dospelých milovníkov cestovania a lietania.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
314668
Názov
Kapitán Padák - Pašerácka spojka
Podnázov
Kapitán Padák 2
EAN/ISBN
9788097213039
Forma
Pevná
Autor
Kristína Baluchová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/10
Rozsah
144
Rozmer
150×200 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kapitán Padák - Pašerácka spojka zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.