Top stavebné materiály, služby, technológie jeseň 2017

SVK Slovensky UV GROUP2017/09

Kniha: Top stavebné materiály, služby, technológie jeseň 2017 - 1. vydanie
Katalógové číslo: 309719 viac »
1,56

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Top stavebné materiály, služby, technológie jeseň 2017

Jesenné čísla publikácie TOP STAVEBNÉ materiály, služby, technológie bývajú zamerané prevažne na komplexnú obnovu bytových domov. Ani tentokrát to nebude inak. Odborníci vo svojich článkoch vysvetlia, prečo je dôležitá komplexná obnova bytových domov a čo všetko obnova vyžaduje, aby bola maximálne účinná. Čoraz častejšie sa stretávame s obrovskými škodami na majetku, veľakrát sprevádzanými tragickými stratami na životoch pri požiaroch rodinných a bytových domov, bytov a pod. To je dôvod, prečo sme sa rozhodli zaradiť do jesenného čísla príspevky, kde sa oboznámite s možnosťami prevencie a ochrany pred požiarmi. Prinášame prehľad opatrení, ktoré pomôžu ochrániť nielen majetok, ale aj ľudské životy. V časti stavebné materiály vám odborníci ponúknu novinky z oblasti výstavby nízkoenergetických domov, či nových zatepľovacích systémov. V časti interiér, exteriér vám ponúkneme novinky vhodné pre každý interiér. Nezabudli sme na užitočné rady pri realizácii záhrady odborníkmi a vyberaní vhodnej dlažby do exteriéru. O tom, čo ponúkajú moderné technológie, ale aj veľa ďalších užitočných informácií, sa dozviete pri listovaní aktuálneho čísla.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
309719
Názov
Top stavebné materiály, služby, technológie jeseň
EAN/ISBN
9788089470235
Forma
Brožovaná
Poznámka
1. vydanie
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/09
Rozsah
144
Rozmer
297×210×6 mm
Hmotnosť
0,45
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
20%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Top stavebné materiály, služby, technológie jeseň 2017 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.