Dane, účtovníctvo, odvody 5-2017

bez chýb, pokút a penále

SVK Slovensky PORADCA2017/04

Kniha: Dane, účtovníctvo, odvody 5-2017 - bez chýb, pokút a penále
Katalógové číslo: 308712 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Dane, účtovníctvo, odvody 5-2017

bez chýb, pokút a penále

Publikácia obsahuje nasledovné témy: Vysporiadanie výsledku hospodárenia, Preukazovanie podielu zaplatenej dane zamestnancom, Daňové výdavky v kocke, Povinnosť daňovej registrácie FO a PO, Kontrolované transakcie, Sociálny fond - tvorba a použitie, Predaj nehnuteľnosti - vlastníctvo nehnuteľnosti, príjem z predaja, darovanie a dedenie, pozemkové úpravy, komasácia pozemkov, správa katastra, Daňové dôsledky úprav na prenajatej nehnuteľnosti, Nezdaniteľné časti základu dane na daňovníka na rok 2017, Poukazovanie podielu zaplatenej dane zamestnancom, Tuzemský prenos daňovej povinnosti, Povinnosť daňovej registrácie fyzickej a právnickej osoby, Čo musíte evidovať v daňovej evidencii v roku 2017, Poskytnutie auta zamestnancom - daňové posúdenie, Pracovný pomer na určitú dobu, Hmotná núdza a poskytované dávky, Kontrolované transakcie, DPH v podvojnom účtovníctve, ...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
308712
Názov
Dane, účtovníctvo, odvody 5-2017
Podnázov
bez chýb, pokút a penále
EAN/ISBN
9887939
Forma
Brožovaná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2017/04
Rozsah
80
Rozmer
210x297
Hmotnosť
0,20
Stav
Nedostupné

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dane, účtovníctvo, odvody 5-2017 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.