Ochorenia aorty

Panagiotis Artemiou

SVK Slovensky VEDA2015

Kniha: Ochorenia aorty - Panagiotis Artemiou
Katalógové číslo: 281723 viac »
20,22

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ochorenia aorty

Základnou myšlienkou napísania vedeckej monografie Ochorenia aorty bolo podrobnejšie priblížiť širokej medicínskej verejnosti problematiku život ohrozujúcich stavov, ktoré tieto ochorenia môžu spôsobiť. Ide tak o publikáciu s medziodborovým obsahom, potrebnú pre každodennú prax. Je až neuveriteľné, pri koľkých zdanlivo nesúvisiacich ochoreniach a klinických syndrómoch môže dôjsť k takým závažným stavom, ako sú aneuryzma až disekcia aorty. Kniha vychádza na 167 stranách, pričom využíva veľké množstvo ilustrácií a obrázkov tak z renomovaných svetových pracovísk, ako aj z pracoviska autorov. V kapitolách sa opisuje podrobne história tohto ochorenia, zobrazovacie metódy, nozologické jednotky ako sú aneuryzma, disekcia či transekcia aorty. Zásadným posolstvom monografie je sumarizácia príčin, resp. etiologických faktorov a diagnostika patologických stavov aorty, pričom liečba, či už intervenčná alebo chirurgická, sa uvádza len okrajovo. Monografiu možno charakterizovať ako komplexnú knihu, ktorá do značnej miery zapĺňa významnú medzeru na odbornom poli.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
281723
Názov
Ochorenia aorty
EAN/ISBN
9788022414319
Forma
Pevná
Autor
Panagiotis Artemiou
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015
Rozsah
167
Rozmer
170×240
Hmotnosť
0,54
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ochorenia aorty zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.