Dinosaury na iných planétach

Danielle McLaughlin

SVK Slovensky Inaque.sk2016

Kniha: Dinosaury na iných planétach - Danielle McLaughlin
Katalógové číslo: 280821 viac »
Ušetríte až 2,49 € z bežnej ceny 12,99
A navyše získate 10 vernostných bodov
10,50
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Dinosaury na iných planétach

Kniha írskej spisovateľky Danielle McLaughlin poteší milovníkov Alice Munroovej, Anne Enrightovej a Williama Trevora. Rozprávačky a rozprávači príbehov sa na svet dívajú originálnym spôsobom a vnímajú tak zvláštne okamihy lásky, zrady a prelomových momentov v životoch obyčajných ľudí. V chatke na pobreží mladá žena pozoruje, ako sa jej priateľ so svojím bratom neskoro v noci vydávajú na záhadnú cestu, o ktorej by nemala nič vedieť. Mužovi zavolá jeho švagriná, aby mu oznámila, že jeho manželka a dcéra sa v ten deň nedostavili do škôlky. Matka sa dozvie, že jej dospievajúca dcéra povedala učiteľke o manželských problémoch rodičov – o problémoch, ktoré si sama nedokáže pripustiť. Danielle McLaughlin píše o týchto postavách tak živo, že čitatelia majú pocit, že ich pocity naozaj prežívajú. Často sa v nich objaví krátky záblesk jasnosti a pochopenie, po ktorom už nič nemôže byť ako predtým. Danielle McLaughlin je spisovateľka so zmyslom pre jemné detaily a nezvyčajné udalosti. V jej príbehoch sa menia bežní ľudia, ktorí náhle pochopia prekvapivú pravdu.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
280821
Názov
Dinosaury na iných planétach
EAN/ISBN
9788089737406
Forma
Pevná
Autor
Danielle McLaughlin
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016
Rozsah
170
Rozmer
134×207
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dinosaury na iných planétach zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.