Rozpomienky na drotárov

Marián Mrva

SVK Slovensky 2015

Kniha: Rozpomienky na drotárov - Marián Mrva
Katalógové číslo: 280696 viac »
Ušetríte až 2,82 € z bežnej ceny 14,00
A navyše získate 11 vernostných bodov
11,18
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Rozpomienky na drotárov

Záverečný diel trilógie sa venuje doposiaľ takmer neznámym drotárom, a to Jozefovi Ninisovi a Jozefovi Labajovi – Špolcovi. Na pozadí ich príbehu sa odvíja história stoviek podobných drotárov. Jednalo sa o najbežnejší typ drotárov, ktorí sa venovali nielen drotárstvu, ale zaoberali sa i podomovým obchodom. Okrem toho mali svoje majetky, na ktorých sa venovali poľnohospodárskym činnostiam, prácam všetkého druhu a v prípade Jozefa Ninisa prechodu k úplne odlišnému zamestnaniu. Kniha prináša absolútne nové dokumenty a skutočnosti, ktoré neboli doposiaľv odborných publikáciách uverejnené. Navyše prvýkrát v histórii drotárstva vystupuje na scénu žena – drotárka. Príbeh Jozefa Ninisa a jeho zaťa Jozefa Labaja patria k tým najtypickejším v histórii drotárstva. Kniha je doplnená bohatou fotodokumentáciou a podrobnejšie sa zaoberá rodinnou históriou, čím sa autor snažil poukázať na prepojenosť a vzájomné väzby jednotlivých drotárskych rodín vo Veľkom Rovnom.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
280696
Názov
Rozpomienky na drotárov
EAN/ISBN
9788089803026
Forma
Pevná
Autor
Marián Mrva
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015
Rozsah
131
Rozmer
180×255
Hmotnosť
0,50
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Rozpomienky na drotárov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.