Príbehy tela, sprievodca skúsenostnou anatómiou

Andrea Olsenová

SVK Slovensky Verbunk2021

Kniha: Príbehy tela, sprievodca skúsenostnou anatómiou - Andrea Olsenová
Katalógové číslo: 417891 viac »
Ušetríte až 3,62 € z bežnej ceny 18,00
A navyše získate 14 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Zoznam publikácií podporených FPU

Zoznam publikácií podporených FPU

AKTUALIZOVANÉ 12. apríla 2024! Knihy vydané s podporou FPU (Fondu na podporu umenia). Tieto knihy z verejných zdrojov po… Zistiť viac...
14,38
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Príbehy tela, sprievodca skúsenostnou anatómiou

PRÍBEHY TELA je kniha, ktorá môže upútať bežného čitateľa, ako aj študenta anatómie. Informácie v nej môžu využiť tanečníci, umelci, športovci, terapeuti, ktorí sa venujú práci s telom, maséri, učitelia aj jednotlivci so zraneniami alebo s osobitným záujmom o spoznávanie svojho tela. Tridsaťjeden dní vzdelávacích lekcií prinesie zvýšené povedomie o každej kosti či telesnej sústave a poskytne samoštúdium na aktivovanie učebných procesov. Kniha čerpá z dvadsaťročných skúseností Andrey Olsenovej, ktorá sa venovala tancu a výuke anatómie, a ukazuje, ako nás dennodenne ovplyvňujú naše postoje a prístupy k nášmu telu. Text oživujú zábavné a bystré osobné príbehy a poskytujú spôsob, ako pracovať s telom efektívne a uzdravujúco. Anekdoty o cestovaní po svete, keď bola tanečnicou, a o práci s kolegyňami Bonnie Bainbridge Cohenovou z oblasti experimentálnej anatómie a Janet Adlerovou, zaoberajúcej sa autentickým pohybom, ukazujú, ako sú pohybové vzorce a spomienky súčasťou nášho fyzického dedičstva a ako je telo jazykom pre naše svetové spoločenstvo. Knihu dopĺňajú práce dvanástich výtvarníkov spolu s detskými kresbami, medicínskymi ilustráciami a multikultúrnymi obrazmi, ktoré rozširujú naše možnosti ako sa pozerať a učiť sa načúvať príbehom tela.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
417891
Názov
Príbehy tela, sprievodca skúsenostnou anatómiou
EAN/ISBN
9788097220341
Forma
Brožovaná
Autor
Andrea Olsenová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2021
Rozsah
180
Rozmer
210×280
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Príbehy tela, sprievodca skúsenostnou anatómiou zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.