Diablovo plemeno+Reesova nevesta KOMPLET

Kat Martinová

SVK Slovensky IKAR

Diablovo plemeno+Reesova nevesta KOMPLET - Kat Martinová
Katalógové číslo: 276750 viac »
15,62

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

: Diablovo plemeno+Reesova nevesta KOMPLET

Reesova nevesta Zaľúbený Reese pred rokmi opustil svoj domov v Briarwoode so sľubom tmavovlasej Elizabeth Clemensovej, že sa po návrate zaňho vydá. Pár mesiacov po jeho odchode sa však vydala za grófa Aldridgea, muža s bohatstvom a spoločenským postavením, aké Reese nikdy nemohol dosiahnuť. Pre spomienky na tú zradu je teraz jeho návrat domov viac trpký ako sladký. Pohľad na Elizabeth stojacu pred jeho dverami v odeve vdovy zaboril nôž do rany ešte hlbšie. Obavy o bezpečnosť synčeka však prekonali jej hrdosť. Prosí Reesa o ochranu pred tými, čo by najradšej videli chlapca mŕtveho, aby si mohli privlastniť jeho majetok. Reese súhlasí s ťaživým záväzkom. Cíti, že Elizabeth stále ukrýva hlboké tajomstvá – a Reese vie, že sa sám stavia do ohrozenia... opätovnej straty svojho srdca. Z anglického originálu s Bride (MIRA Books, New York 2010) preložila Zdenka Hudáková. Diablovo plemeno Rozvážna a bystrá Mary Challonerová je presvedčená, že skazený, zlomyseľný Dominic Alastair, markíz z Vidalu, sa s jej sestrou Sophiou napriek matkiným intrigám nezamýšľa oženiť. Rozhodne sa, že zachráni sestrinu povesť a dá rozmaznanému markízovi poriadnu príučku. Ani vo sne jej však nenapadlo, že sa jej rozzúrený šľachtic pomstí únosom! Keď sa v ňom konečne prebudí zodpovednosť a uvedomí si, že uniesol nevinné, počestné dievča, navrhne jej sobáš. Ale čo sa stane, ak si Mary dovolí hrdého a očareného markíza odmietnuť? Z anglického originálu Devil´a Cub (Harlequin Books S. A, Kanada, 2003) preložila Lucia Kozáková.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
276750
Názov
Diablovo plemeno+Reesova nevesta KOMPLET
EAN/ISBN
0800487
Autor
Kat Martinová
Rozmer
207×132×42 mm
Hmotnosť
0,58
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Diablovo plemeno+Reesova nevesta KOMPLET zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.