Šok + Liek KOMPLET

Robin Cook

SVK Slovensky IKAR

Šok + Liek  KOMPLET - Robin Cook
Katalógové číslo: 276697 viac »
17,20

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

: Šok + Liek KOMPLET

Liek Newyorská súdna lekárka Laurie Montgomeryová sa vracia do práce na Úrade hlavného súdneho lekára, kde bola zamestnaná vyše dvadsať rokov. Jej malému synovi totiž celkom ustúpil zhubný nádor a môže teda ukončiť nezvyčajne dlhú materskú dovolenku. Trápi ju, či ešte zvládne svoju prácu, no hneď prvý prípad ju vrhne do stredu diania. Proti sebe má nebezpečných súperov – ide o organizovaný zločin a dve začínajúce biotechnologické spoločnosti, z ktorých jedna buď všetko získa, alebo, naopak, všetko stratí. Napriek radám kolegov a manžela Jacka Stapletona, ktorý takisto pracuje ako súdny lekár, je Laurie odhodlaná prípad vyriešiť. Bývalý výskumník Kjótskej univerzity Satoši Mačita bude čoskoro vlastniť patent, ktorý mu umožní získať kontrolu nad komerčným využitím kmeňových buniek. Očakáva sa, že práve tieto bunky povedú k vzniku regeneračnej medicíny s hodnotou bilión dolárov. Keď na preplnenom nástupišti newyorského metra príde vedec o život, Laurie musí zistiť, či zomrel prirodzenou smrťou, alebo sa za jeho úmrtím skrýva niečo úplne iné. Ľudia v zákulisí by boli najradšej, keby sa Laurie Satošiho prípadu vôbec nevenovala. Napriek vyhrážkam nepoľavuje v úsilí, až kým neunesú človeka, ktorého ľúbi zo všetkých najväčšmi: jej syna Johna. Zrazu musí nielen vyriešiť prípad, ale aj zachrániť synovi život. Z anglického originálu Cure (G. P. PUTNAM’S SONS. Published by the Penguin Group, New York 2010) preložil Róbert Hrebíček. Šok, 2. vydanie Dve študentky, Deborah Cochranová a Joanna Meissnerová, si všimnú v univerzitných novinách inzerát, ktorý sľubuje, že vyrieši ich finančné problémy. Luxusná, profitujúca klinika na liečbu neplodnosti hľadá darkyne vajíčok. Deborah a Joanna si zaumienia, že urobia dobrý skutok – pomôžu neplodným párom a ešte si aj zarobia peniaze. A hoci sa objavili chýry o zmiznutí spolužiačky, ktorá sa zúčastnila na podobnom darcovstve, dvojica priateliek sa nedá odradiť. Na klinike ide všetko hladko. Deborah sa veľmi zaujíma o postup, ktorý vyvinul doktor Spencer Windgate, charizmatický odborník na neplodnosť. No zvedavosť vedie mladé ženy k tomu, že o osude svojich darovaných vajíčok chcú vedieť viac. Klinika zahalená závojom tajomstva ich zláka, aby sa tu zamestnali a pokračovali vo svojom pátraní. Pracujú pod cudzím menom a čoskoro odhalia strašné ciele výskumu doktora Windgata, pričom vystavia svoju bezpečnosť aj život obrovskému nebezpečenstvu. Z anglického originálu Shock (G. P. Putnam’Sons, New York 2001) preložil Patrick Frank.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
276697
Názov
Šok + Liek KOMPLET
EAN/ISBN
0800560
Autor
Robin Cook
Rozmer
233×153×45 mm
Hmotnosť
0,83
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Šok + Liek KOMPLET zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.