Kríza,2.vyd.+Osudná liečba,3.vyd.KOMPLET

Robin Cook

SVK Slovensky IKAR

Kríza,2.vyd.+Osudná liečba,3.vyd.KOMPLET - Robin Cook
Katalógové číslo: 276656 viac »
17,99

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

: Kríza,2.vyd.+Osudná liečba,3.vyd.KOMPLET

Kríza, 2. vydanie Craig Bowman je šikovný lekár. Jeho klientka Patience mu však svojimi rozmarmi znepríjemňuje život. Keď nečakane zomrie, doktor Bowman sa ocitne pred súdom obvinený zo zanedbania odbornej starostlivosti. Z anglického originálu Crisis (G. P. Putnam’Sons, New York 2001) preložila Veronika Redererová. Osudná liečba, 3. vydanie Do pokojného mestečka Bartlet prichádza manželský lekársky pár Angela a David Wilsonovci s dcérkou Nikki. Manželia dúfajú, že život mimo veľkomesta prospeje ich dcérke, v nemocnici v Bartlete im ponúkajú lepší plat, takže sa im črtá možnosť vybŕdnuť z dlhov, ktoré si "nahonobili" počas finančne nákladného štúdia. Nemocnica však postupne ukazuje svoju odvrátenú tvár: Angela má problémy so šéfom, Davida napomínajú, že sa priveľmi venuje pacientom a je málo výkonný... Okrem toho mu pacienti umierajú a nemocnica mu kladie rôzne prekážky, keď žiada pitvu nebohých. David a Angela prídu o zamestnanie. Tušia, že za všetkým, čo zažili, sa skrýva špinavá hra, a púšťajú sa do dramatického pátrania a odhaľovania. Z anglického originálu Fatal Cure (G. P. Putnam’Sons, New York 1993) preložila Katarína Steskálová.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
276656
Názov
Kríza,2.vyd.+Osudná liečba,3.vyd.KOMPLET
EAN/ISBN
0800534
Autor
Robin Cook
Rozmer
227×145×48 mm
Hmotnosť
0,60
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kríza,2.vyd.+Osudná liečba,3.vyd.KOMPLET zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.