Alfonz Bednár svojej dobe a dnešku

Kristína Krnová

SVK Slovensky Belianum2014

Kniha: Alfonz Bednár svojej dobe a dnešku - Kristína Krnová
Katalógové číslo: 258724 viac »
4,71

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Alfonz Bednár svojej dobe a dnešku

Záujem zostaviť publikáciu venovanú stému výročiu narodenia Alfonza Bednára (14. október 1914) vyplynul celkom prirodzene z presvedčenia, že kľúčová postava našich literárnych, ba širšie – kultúrnych dejín druhej polovice 20. storočia si takúto pozornosť nielenže zaslúži, ale že my, ktorí si ho v „zásvetí“ neprestávame oslovovať, lebo mravné posolstvo jeho diela sa zlialo s našou vlastnou duchovnou výbavou a dôvodov na tieto „zátrochovské“ dialógy je čoraz viac, sme mu týmto povinní. Samotný titul zborníka – Alfonz Bednár svojej dobe a dnešku (Spomienky a literárnovedné reflexie) – otváral možnosti tvorivo rozvinúť (doplniť, prehĺbiť) doterajšie výskumy spisovateľovej permanentnej polemiky s dobou, v ktorej žil a tvoril, a to aj napriek tomu, že téme boli venované dve monografie (Plutko – 1986, Vanovič – 2003). A rátalo sa aj s osobnými spomienkami na autora.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
258724
Názov
Alfonz Bednár svojej dobe a dnešku
EAN/ISBN
9788055708119
Forma
Brožovaná
Autor
Kristína Krnová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014
Rozsah
142
Rozmer
147×210
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
14%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Alfonz Bednár svojej dobe a dnešku zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.