Zmena apetítu

Joe Colella, M.D.

SVK Slovensky IKAR2016

Kniha: Zmena apetítu - Joe Colella, M.D.
Katalógové číslo: 254931 viac »
Akcia: Ani euro
Ani euro
Zľava! Akcia!
Kolekcia titulov: PREKVAPČO

PREKVAPČO

Špeciálna akcia s názvom PR€KVAPČO vás príjemne prekvapí širokou ponukou kvalitných titulov vo veľmi priaznivých cenách. Zistiť viac...
1,00

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zmena apetítu

Odborník na chudnutie Dr. Joe Colella prichádza s novým prístupom k stravovaniu, ktorý potláča hlad a umožňuje dostať chuť do jedla pod kontrolu, zhodiť nadbytočné kilogramy a upevniť si zdravie.

Zmena apetítu predstavuje účinný šesťtýždňový trojfázový plán, vďaka ktorému prekonáte bolesti z hladu, potlačíte veľkú chuť na niektoré jedlá a dosiahnete cieľovú hmotnosť. Zbavíte sa závislosti od sacharidov, pre ktorú ste nabrali kilogramy a teraz ich namáhavo zhadzujete. Autor najskôr vysvetľuje, prečo pociťujeme taký silný hlad. Predstaví škálu potravín z hľadiska chuti (zápalu) do jedla, podľa ktorej zistíme, ktoré prísady spôsobujú priberanie a nadmernú chuť jesť. Radí, ako sa vyhýbať prozápalovým potravinám a oslabovať ich účinok kombinovaním s prísadami, ktoré sa na stupnici nachádzajú nižšie. Ponúka diétu, ktorá zvyšuje pocit sýtosti, obmedzuje príjem sacharidov a oslobodzuje od nadmerného apetítu. To umožňuje nepretržité odbúravanie tukových zásob, čo zabráni, aby sa nežiaduci stav stabilizoval, ako aj jojo efektu, teda striedavému priberaniu a chudnutiu. Autor čerpá zo svojho jedinečného chápania stravy a faktorov, ktoré sťažujú chudnutie. Predstavuje účinný plán, vďaka ktorému si upravíte apetít, dostanete telesnú hmotnosť pod kontrolu a vyhnete sa nebezpečnej zóne.

Z anglického originálu TheAppetiteSolution (HarperCollins, New York 2015) preložil Róbert Hrebíček.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
254931
Názov
Zmena apetítu
EAN/ISBN
9788055145907
Forma
Knihy viazané
Autor
Joe Colella, M.D.
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016
Rozsah
320
Rozmer
145×227
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zmena apetítu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.