Boh cestuje vždy inkognito

Ďalšia kniha autora medzinárodného bestselleru Muž, ktorý chcel byť šťastný

Laurent Gounelle

SVK Slovensky Citadella2015/06

Kniha: Boh cestuje vždy inkognito - Ďalšia kniha autora medzinárodného bestselleru Muž, ktorý chcel byť šťastný - Laurent Gounelle
Katalógové číslo: 248188 viac »
Ušetríte až 4,00 € z bežnej ceny 19,90
A navyše získate 15 vernostných bodov
15,90
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Boh cestuje vždy inkognito

Ďalšia kniha autora medzinárodného bestselleru Muž, ktorý chcel byť šťastný

Čo sa stane, ak niekto prevezme kompletnú kontrolu nad vašim životom?

Predstavte si, že vám niekto zachráni život a vy mu za to musíte sľúbiť, že urobíte všetko, o čo vás požiada... pre vlastné dobro. Nemáte iné východisko, tak súhlasíte. Ocitnete sa v neuveriteľnej situácii a nemôžete nič ovplyvniť. Už nie ste pánom svojho života, a predsa... je v mnohých ohľadoch vzrušujúcejší ako predtým. Postupne sa vás však zmocnia pochybnosti: Aké sú skutočné úmysly človeka, ktorý sa votrel do vášho života? Kto je to vlastne? A čo tie záhadné postavy okolo neho? To, čo odhalíte, vás veľmi neuspokojí. Príbeh zavedie čitateľa do opojnej atmosféry parížskeho leta a prináša jednu z najkrajších úvah o povahe človeka: Čo nám umožní zbaviť sa zábran, strachu a obmedzení, aby sme našli odvahu zísť z vopred určenej cesty života, keď s ňou nie sme spokojní?

Sám autor Laurent Gounelle o knihe povedal: Môj hrdina je prinútený robiť veci, na ktoré by si nikdy netrúfol, hoci tajne o tom sníval. Chcel som ukázať, kam až môže zájsť človek, keď sa zbaví strachu. Čitateľ vkĺzne do jeho kože, aby zvnútra zažil jeho prerod. Hlavnou témou knihy je sloboda. Všetci o nej snívame, ale najprv ju musíme nosiť v sebe. Kniha výstavbou deja pripomína kriminálny román. Rád píšem knihy, ktoré by som si s pôžitkom aj prečítal. Oceňujem, keď ma zápletka prinúti zabudnúť, že čítam. To je sila niektorých detektívok. Titul som si požičal od Einsteina. Bonmot doslova znie: „Náhoda je Boh, ktorý sa prechádza inkognito.“

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
248188
Názov
Boh cestuje vždy inkognito
Podnázov
Ďalšia kniha autora medzinárodného bestselleru Muž
EAN/ISBN
9788089628827
Forma
Brožovaná
Autor
Laurent Gounelle
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/06
Rozsah
455
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Boh cestuje vždy inkognito zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.