Listy do neba

Lisa Wingateová

SVK Slovensky i527.net2015/05

Kniha: Listy do neba - Lisa Wingateová
Katalógové číslo: 245948 viac »
4,34

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Listy do neba

Po smrti 91-ročnej Ioly Anne Pooleovej sa Tandi Jo Reesová, mladá matka z nájomného domčeku na Iolinom pozemku, ocitá v úlohe upratovačky Iolinej viktoriánskej vily. Tandi, ktorá je na úteku pred nebezpečnou a bolestivou minulosťou, nehľadá v dome viac než dočasný úkryt. Všetko sa však zmení, keď objaví osemdesiatjeden starostlivo vyzdobených schránok, z ktorých každý predstavuje jeden rok Iolinho života od útlej mladosti po posledné dni. Schránky ukrývajú životný príbeh napísaný na útržkoch papiera – nádeje, túžby, obavy a myšlienky jednej skromnej ženy, ktorú život naučil veriť a nezištne milovať. Nájde Tandi v Ioliných listoch odpoveď, ktorou sa môže všetko zmeniť?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
245948
Názov
Listy do neba
EAN/ISBN
9788097144869
Forma
Brožovaná
Autor
Lisa Wingateová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/05
Rozsah
307
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
200.0%
(1)
3
0%
(0)
2
200.0%
(1)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Mony 2 z 5
16.09.2016 15:29:54

V knihe ma najviac zaujali Ioline listy, jej modlitby venované Otcovi. Škodou je, že ich tam bolo veľmi málo a zväčša bol Iolin príbeh prerozprávaný hlavnou hrdinkou. Ďalej ma zaujalo, ako autorka krásne poukazuje na to , že by sme už konečne mali prestať súdiť ľudí a namiesto toho sa pokúsiť ich pochopiť. Kedy sa to už konečne naučíme? Budem úprimná, ale tento príbeh ma takmer vôbec nezaujal a len Ioline "listy do neba" boli pre mňa oživením knihy. Hlavná hrdinka bola pre mňa osobou, ktorej som neverila jej príbeh a ani zmenu v srdci. Mne prišla rovnaká po celú knihu a ničím ma nezaujala. Stala sa záporom knihy presne ako aj jej večné otázky a opisy, ktoré vypĺňali prázdny priestor. Bol to príbeh, ktorého scenár stretneme dosť často. Nebolo by to zlé, len keby to bolo podané záživne a obstojne. Kniha sa radí medzi kresťanskú literatúru, ale o Bohu mi veľa nepovedala a moje srdce nezmenila. Veľa zmienky o Ňom tam nebolo a keby som nebola kresťan, tak by som ho nespoznala takého, aký v skutočnosti je. Táto kniha je pre ľudí, ktorý si chcú oddýchnuť a nebáť sa o žiadnu z postáv. Všetko sa nesie v jednej rovine takmer bez zápletky, ak sa to zápletkou vôbec dá nazvať. Žiaľ, mňa kniha nezaujala, nudila ma a takmer mi nič nedala...


Maruška 4 z 5
29.05.2017 13:35:20

Príbeh, ktorý sa odohráva okolo nás bežne..osamelá matka s dvoma detmi sa nevie vymotať zo svojho "vzorca" správania, opakuje tie isté chyby, vyberá si nesprávnych partnerov, a túži byť milovaná. Ubytovanie jej poskytne stará žena, ktorá v nej vidí to, čo nikto iný....a tá stará pani zrazu zomrie... prostredníctvom jej listov Bohu nastáva postupná vnútorná zmena a mení sa ja svet dookola.