Doma s Madam Chic

Jennifer L. Scottová

SVK Slovensky IKAR2015/07

Kniha: Doma s Madam Chic - Jennifer L. Scottová
Katalógové číslo: 240283 viac »
Séria kníh: Lekcie Madam Chic
Lekcie Madam Chic
Titul je zaradený v tejto sérii
10,17

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Doma s Madam Chic

Povýšte každodenné maličkosti na umenie žiť.

Jennifer Scottová ako študentka na zahraničnom výmennom pobyte v Paríži bývala u rodiny, ktorá ju inšpirovala a zásadne ovplyvnila jej životný štýl. Pani domu madam Chic si vzala bezstarostnú dospievajúcu dievčinu z Kalifornie pod svoje ochranné krídla a umožnila jej spoznať, ako Francúzi povyšujú bežné maličkosti života na umenie žiť. Po rokoch zoči-voči všedným povinnostiam Jeniffer spomínala na domov madam Chic – raňajkový stôl nádherne prestretý už predchádzajúci večer, hudba znejúca v pozadí, pokojná atmosféra koktailovej hodinky s madam a monsieur Chic. Zatúžila po takomto živote. Rozhodla sa zistiť, čo by sa stalo, keby sa namiesto netrpezlivého a chaotického vykonávania domácich prác pokúsila žiť ako madam Chic.

Kniha Doma s madam Chic prináša návod, ako viesť doma šťastný, moderný a zmysluplný život bez ohľadu na náročnosť vášho denného programu či rozpočet. Jennifer vám poradí, ako zaviesť rutinu, ktorá vám pomôže žiť bez neporiadku, ako vyvolať dobrú náladu, vybudovať si funkčný šik šatník, v ktorom je len desať kúskov oblečenia, pomôže vám premeniť svoje pracovisko na pokojnú oázu a byť kedykoľvek pripravená aj na nečakanú návštevu. Stačí, ak sa budete riadiť jej jednoduchými radami – priamo z Paríža a od madam Chic!

Z anglického originálu At Home with Madame Chic (Simon & Schuster, New York) preložila Tatiana Langová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
240283
Názov
Doma s Madam Chic
EAN/ISBN
9788055143446
Forma
Viazaná
Autor
Jennifer L. Scottová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/07
Rozsah
288
Rozmer
140×178 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Doma s Madam Chic zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.