Kozmetika Zdravie Krása

Ako si vybrať kozmetiku

Jarmila Hojerová Eva Boskovičová

SVK Slovensky Plat4M Books, s.r.o.2015/01

Kniha: Kozmetika Zdravie Krása - Ako si vybrať kozmetiku - Jarmila Hojerová, Eva Boskovičová
Katalógové číslo: 239415 viac »
8,91

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kozmetika Zdravie Krása

Ako si vybrať kozmetiku

Kniha ponúka nielen odborné odporúčania, ako si vybrať výrobok vhodný pre vašu pleť, vlasy, ale aj odborné rady: ako bojovať s celulitídou a striami, ako sa chrániť pred UV žiarením, ako sa líčiť a ako ošetrovať svoju pokožku v jednotlivom veku. Autorky doc. Ing. Jarmila Hojerová, PhD., prezidentka Slovenského kozmetologického zväzu, vysokoškolská učiteľka na Fakulte chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave a na Univerzite Tretieho Veku STU v Bratislave spolu s renomovanou kozmetičkou Evou Boskovičovou čitateľov oboznamujú s aktuálnymi kozmetickými trendmi, zložením kozmetických výrobkov, ich značením. Predstavujú abecedu účinných látok v kozmetike, aj fakty o tom, či kozmetika môže ochrániť zdravie. Pozornosť venujú vôňam, ktoré sa dostali do „vonnej siene slávy" a objasňujú prečo, a tiež alergiám a iným kožným problémom spôsobeným niektorými zložkami kozmetiky. Táto kniha, na rozdiel od iných, ktoré sa zaoberajú kozmetikou a krásou, má navrch tým, že ide do hĺbky, vysvetľuje a definuje pojmy od zloženia a funkcie kože až po estetické a zdravotné vplyvy. Apeluje na to, že kozmetika nie je ani zďaleka len dekoratívna záležitosť, ale v prvom ide o naše zdravie, z ktorého sa následne odvíja aj krása. Kniha je určená pre profesionálne kozmetičky, ale aj pre širokú spotrebiteľskú verejnosť.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
239415
Názov
Kozmetika Zdravie Krása
Podnázov
Ako si vybrať kozmetiku
EAN/ISBN
9788089642199
Forma
Polotuhá flexo
Autor
Jarmila Hojerová, Eva Boskovičová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/01
Rozsah
368
Rozmer
144×196×20 mm
Hmotnosť
0,58
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
25%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Kozmetika Zdravie Krása zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.