Budem vedieť pravopis pre 8. ročník ZŠ

Beata Solčanská

SVK Slovensky Didaktis2014

Kniha: Budem vedieť pravopis pre 8. ročník ZŠ - Beata Solčanská
Katalógové číslo: 238412 viac »
Ušetríte až 1,50 € z bežnej ceny 7,39
A navyše získate 5 vernostných bodov
5,89
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Budem vedieť pravopis pre 8. ročník ZŠ

183 pravopisných cvičení a diktátov na precvičovanie a upevňovanie vedomostí z pravopisu Kniha rešpektuje nový obsahový štandard podľa Štátneho vzdelávacieho programu zavedeného školskou reformou, čím vychádza v ústrety učiteľom a žiakom a uľahčuje im zavedenie reformy obsahu vzdelávania do praxe. Nová zbierka pre 8. ročník ZŠ/terciu 8-ročných gymnázií sa zameriava na nové učivo aj na opakovanie z predchádzajúcich ročníkov. Obsahovo nadväzuje na knihy: Budem vedieť pravopis pre 5. ročník ZŠ, Budem vedieť pravopis pre 6. ročník ZŠ, Budem vedieť pravopis pre 7. ročník ZŠ. Pravopis precvičuje v kapitolách: - Opakovanie - Podstatné mená (zvieracie podstatné mená mužského rodu, podstatné mená mužského rodu zakončené na –l, -r, skloňovanie podstatných mien pán a pani) - Prídavné mená - Zámená a číslovky - Neplnovýznamové slovné druhy (predložky, spojky, častice, citoslovcia) - Čiarka v jednoduchej vete a v jednoduchom súvetí - Súhrnné opakovanie Žiaci majú možnosť precvičovať si pravopisné javy v rôznych typoch cvičení: - doplňovacie cvičenia, v ktorých treba doplniť chýbajúce písmeno alebo interpunkčné znamienko, - cvičenia so zámernými chybami, v ktorých treba vyhľadať chyby a texty prepísať správne, - diktáty so zátvorkami (slová v zátvorkách treba dať do správneho tvaru), - nácvičné a kontrolné diktáty. Správne napísané diktáty a cvičenia v druhej časti knihy umožňujú samostatnú prácu žiakov pri precvičovaní pravopisu. Zbierka poslúži tiež učiteľom na hodinách a rodičom ako pomôcka pri domácej príprave detí. Zíde sa aj žiakom vyšších ročníkov pri opakovaní.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
238412
Názov
Budem vedieť pravopis pre 8. ročník ZŠ
EAN/ISBN
9788081660054
Forma
Brožovaná
Autor
Beata Solčanská
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014
Rozsah
112
Rozmer
144×205
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Budem vedieť pravopis pre 8. ročník ZŠ zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.