Emócie a znalosti KuliFerdo a jeho svet

Pracovný zošit 3

Helena Vlčková

SVK Slovensky RAABE

Kniha: Emócie a znalosti KuliFerdo a jeho svet - Pracovný zošit 3 - Helena Vlčková
Katalógové číslo: 237104 viac »
Ušetríte až 0,11 € z bežnej ceny 3,00
A navyše získate 2 vernostné body
2,89
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Emócie a znalosti KuliFerdo a jeho svet

Pracovný zošit 3

Dostupné aj v kolekcii za skvelú cenu. Tretí zošit trojdielnej série Kuliferdo a jeho svet je zameraný na oblasť spolupráce a sociálnej zrelosti, pozornosti a pracovnej zrelosti, pracovného tempa, emocionálnej zrelosti a všeobecných znalostí. Pracovný zošit je rozdelený do nasledujúcich 5 tematických blokov: 1.Spolupráca a sociálna zrelosť – predstavuje takú mieru pripravenosti dieťaťa, keď dokáže spoľahlivo reagovať na inštrukcie, rozlišuje sociálne roly a dokáže im prispôsobiť svoje konanie. 2.Pozornosť a a pracovná zrelosť – zahŕňa schopnosť dieťaťa vydržať po danú dobu v pokoji a sústredene pracovať, jeho zameranie pozornosti je stále, bez výkyvov. 3.Pracovné tempo – predstavuje takú úroveň, keď dieťa v stanovenom limite splní svoju úlohu, jeho tempo je stále, napriek tomu dostačujúce na elimináciu chýb. 4.Emocionálna zrelosť – predstavuje takú úroveň prežívania dieťaťa, keď dieťa dokáže byť pokojné, vyrovnané, zvládne krátkodobé sociálne odlúčenie od rodičov a čiastočne vie ovládať svoje zážitky a pocity, ktoré nie sú v danej situácii žiaduce. 5.Všeobecné znalosti – zahŕňajú najmä intelektové činnosti triedenia, predstavovanie si, formy abstrakcie, porovnávanie a pod.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
237104
Názov
Emócie a znalosti KuliFerdo a jeho svet
Podnázov
Pracovný zošit 3
EAN/ISBN
9788081401213
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Helena Vlčková
Druh tovaru
Kniha
Edícia
Kuliferdo
Rozmer
210×298×3 mm
Hmotnosť
0,10
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Emócie a znalosti KuliFerdo a jeho svet zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.