Šváby

Komu veriť v meste anjelov?

Jo Nesbo

SVK Slovensky IKAR2015/04

Kniha: Šváby - Komu veriť v meste anjelov? - Jo Nesbo
Katalógové číslo: 237013 viac »
Ušetríte až 1,77 € z bežnej ceny 15,90
A navyše získate 14 vernostných bodov
Séria kníh: Harry Hole
Harry Hole
Titul je zaradený v tejto sérii
14,13
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Šváby

Komu veriť v meste anjelov?

Šváby sú v poradí druhou časťou krimisérie s populárnym detektívom Harrym Holem. Dej sa tentoraz prenesie do Bangkoku, kde v jednom bordeli nájdu zavraždeného nórskeho veľvyslanca v Thajsku. V chrbte má zapichnutý nôž a v taške fotografie s detským pornom. Keďže veľvyslanec udržiaval blízky kontakt s nórskym premiérom, na ministerstve zahraničia sa šíri panika. Ako čo najskôr zabrániť politickému škandálu? Harry Hole nasadá do lietadla s jasným zadaním: prípad vyriešiť, no veľmi sa nemiešať do tejto ošemetnej záležitosti. Harry sa však nedá zmanipulovať a hneď sa so svojou thajskou kolegyňou púšťa do vyšetrovania. Čoskoro sa ukáže, že nejde len o náhodnú vraždu. Za stenami sa totiž niečo hmýri a šramotí. Niečo, čo neznáša denné svetlo.

Z nórskeho originálu Kakerlakkene (H. Aschehoug & Co., Oslo, 1998, 2001) preložil Jozef Zelizňák.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
237013
Názov
Šváby
Podnázov
Komu veriť v meste anjelov?
EAN/ISBN
9788055142449
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Jo Nesbo
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/04
Rozsah
368
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Dasenka
31.03.2015 23:07:52

Mám všetky Nesbovky,už sa neviem dočkať ďalšej. Literamu som objavila až teraz.No a už viem kde si budem objednávať moje oblubené tituly


René 5 z 5
30.07.2015 20:17:12

Autor opäť ukázal svoju kvalitu a schopnosť upútať čitateľa hneď na začiatku a až do konca ho od knihy nepustiť. Knihu by som rozdelil na dve časti. V prvej sa zoznamuje s Bangkokom a postavami, robíme si o nich svoj vlastný obraz a snažíme sa akoby začleniť do thajskej spoločnosti. Vďaka autorovým detailným a pútavým opisom to vôbec nie je ťažké a tak sa môžeme ako skrytí pozorovatelia pustiť do druhej časti nabitej akciou, napätím a nečakanými zvratmi. A keď si už aj myslíme, že máme vraha, s prekvapením zistíme niečo iné... Pre mňa bola plusom aj téma, ktorú si autor zvolil a rozobral, napriek jej citlivosti. Ako je už spomenuté nižšie, kniha je svieža, ľahká a dobre sa číta. Zaslúžene päť hviezdičiek – rozhodne odporúčam :) P.S: Chválim vás Literama spomedzi iných obchodov sa mi váš páči najviac všetkými smermi (grafika,cena kníh,dostupnosťou...) Len tak ďalej!!