Medzi nebom a zemou 2: Kráľovná duchov

Stacey Kade

SVK Slovensky FRAGMENT2014/05

Kniha: Medzi nebom a zemou 2: Kráľovná duchov - Stacey Kade
Katalógové číslo: 224232 viac »
Séria kníh: Medzi nebom a zemou
Medzi nebom a zemou
Titul je zaradený v tejto sérii
5,25

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Medzi nebom a zemou 2: Kráľovná duchov

Duša Alony Dareovej sa po nehode vrátila späť zo záhrobia. Teraz sa na ňu začínajú obracať ďalšie zblúdené duše a ona potrebuje pomoc. Dokáže nájsť spoločnú reč s Willom – jediným človekom, ktorý ju počuje, ale o ktorého predtým nezavadila ani pohľadom?

Potrebuje jeho pozornosť naozaj len kvôli ostatným alebo jej na Willovi začína záležať viac, než je ochotná pripustiť?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
224232
Názov
Medzi nebom a zemou 2: Kráľovná duchov
EAN/ISBN
9788080897703
Forma
Brožovaná
Autor
Stacey Kade
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/05
Edícia
Young Adults
Rozsah
208
Rozmer
135×203
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
100.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Alexandra 3 z 5
28.02.2015 13:27:32

Žiadnu knihu o duchoch som ešte nečítala (samozrejme okrem prvého dielu), takže to bolo príjemné osvieženie a nemusela som sa báť opakovania námetov a jasnej predvídateľnosti. Ako to už ale býva s druhými pokračovaniami v sérii, ktoré bývajú len vatou a ťažko sa do nich začítava, zo začiatku som mala problém aj s touto knihou. Našťastie neskôr sa dej poriadne rozbehol a musím povedať, že sa stalo veľa vecí, ktoré som nečakala. Som naozaj zvedavá, ako autorka tento príbeh ukončí, aby sme sa dočkali šťastného konca, ktorý by ale zároveň nebol plný klišé. Aj keď v tomto pokračovaní nebolo toľko humoru ako v jednotke, stále to nie je temný príbeh. Will a Alona sú viac od seba, preto bolo o to lepšie rozdelenie kapitol z rôznych pohľadov, inak by čitateľovi veľká časť deja unikla. Aj keď by mi ani nevadilo prísť o stretnutia s novou postavou Minou, ktorá mi strašne liezla na nervy a nečudujem sa, že sa nepáčila ani Alone. Ju smrť nezmenila, je stále povrchná, súdi ľudí podľa vzhľadu a zaujíma sa hlavne o seba. Will túto stranu jej osobnosti možno trochu utlmil, ale napriek tomu u nej po smrti nedošlo k dramatickému obratu o 180 stupňov. Nie je však len zlá, má aj svoju svetlú stránku, ktorá jej síce môže zabrániť úplne zmiznúť, ale aj v tejto knihe sa prejavia jej negatívne vlastnosti a narobí si problémy. Will sa tiež nezmení na zaláskovaného hlupáka, ktorý by skákal podľa toho, ako Alona píska. Našťastie sa kniha nezaujíma len o ich vzťah, obaja majú vlastnú oddelenú líniu, v ktorých riešia iné starosti. Takže teraz sa už len teším na poslednú knihu zo série a dúfam, že autorka nesklame.