Zdravé fitness recepty

Nie je to kniha o diéte, ale o životnom štýle

Dominika Strašiftáková;Miroslav Kelij

SVK Slovensky Boris Kováč - Btapress2013/12

Kniha: Zdravé fitness recepty - Nie je to kniha o diéte, ale o životnom štýle - Dominika Strašiftáková;Miroslav Kelij
Katalógové číslo: 223557 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Zdravé fitness recepty

Nie je to kniha o diéte, ale o životnom štýle

Každý z nás chce žiť dlho, naplno a bez zdravotných problémov. Ako je to možné? Základom je zdravá strava. Veď nie nadarmo sa hovorí: „Sme to, čo jeme.“ My veríme, že zdravé jedlo nemusí byť nudné, bez chuti a nápadu, dokonca nemusí byť ani náročné na prípravu. V tejto knihe vám ukážeme, ako používať a navzájom kombinovať plnohodnotné potraviny, z ktorých sa dajú pripraviť chutné recepty. Naším cieľom je priblížiť vám jednoduchosť zdravej stravy, ktorá môže s trochou fantázie chutiť skvelo. Nebudeme vám však radiť, ako pripraviť diétny šalát či mrkvu, ale pomôžeme vám vytvárať zdravé alternatívy jedál a predvedieme vám, ako si uvariť niečo nové, chutné a nápadité. Zdravý životný štýl nie je nič dočasné, zdravý životný štýl je na celý život, preto kniha, ktorú držíte v rukách, nie je o diéte a chudnutí, je o inšpirácii k životu plnému energie, spokojnosti a lepšieho zdravia. Kniha obsahuje aj veľa praktických rád, návodov, tipov a trikov do kuchyne. Všetky recepty v knihe sú zoradené do prehľadných kategórií: - raňajky slané/sladké - jedlá z mäsa a rýb - bezmäsité jedlá - hlavné sladké jedlá - dezerty bez múky - dezerty s múkou - dezerty nepečené - domáce pečivo - domáca výroba - proteínové recepty

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
223557
Názov
Zdravé fitness recepty
Podnázov
Nie je to kniha o diéte, ale o životnom štýle
EAN/ISBN
9788097132828
Forma
Špirálová
Autor
Dominika Strašiftáková;Miroslav Kelij
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/12
Rozsah
136
Rozmer
150×210×12 mm
Hmotnosť
0,27
Stav
Nedostupné
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zdravé fitness recepty zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.