Odkaz bratrstva zlatého a růžového kříže

CZE Česky Malvern2013

Kniha: Odkaz bratrstva zlatého a růžového kříže
Katalógové číslo: 223251 viac »
17,36

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Odkaz bratrstva zlatého a růžového kříže

Tato kniha si klade za cíl představit učební dokumenty magicko-alchymického bratrstva zlatého a růžového kříže, jehož působnost lze v dějinách vystopovat minimálně od počátku 17. století až do poloviny 18. století, kdy se plynule transformovalo v hermetický řád zlatých a růžových křižáků. Převážnou část přítomného svazku tvoří dva v minulosti tištěné traktáty a čtyři převážně nepublikované rukopisy: Pravdivá a dokonalá příprava filosofického kamene bratrstva řádu zlatého a růžového kříže, Coelum reseratum chymicum neboli Otevřené chymické nebe věhlasného filosofa J. G. Toeltia, Zlaté pravidlo zlatých a růžových křižáků v podobě otevřené ruky se třemi zázračnými kameny, De Magia Divina neboli Kabalistická tajemství, Testamentum Fraternitatis Roseae et Aureae Crucis a Praxis Operis maximi neboli Výroba tinktury filosofů. Čtenář je tedy zván do světa hluboké barokní zbožnosti, přírodovědných experimentů, hledání světla přírody a touhy po poznání tajemství stvoření, jež se mělo zhmotnit jako kámen mudrců jak v nádobě, tak v srdci filosofa.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
223251
Názov
Odkaz bratrstva zlatého a růžového kříže
EAN/ISBN
9788087580660
Forma
Brožovaná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013
Rozsah
384
Rozmer
170×240
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Odkaz bratrstva zlatého a růžového kříže zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.