Navarme si zdravie 2

To najlepšie z kuchyne, ktorej sa nikdy neprejete

Andy Pavlík Timková Mirka Luberdová

SVK Slovensky Evitapress2014/02

Kniha: Navarme si zdravie 2 - To najlepšie z kuchyne, ktorej sa nikdy neprejete - Andy Pavlík Timková, Mirka Luberdová
Katalógové číslo: 222704 viac »
Séria kníh: Navarme si
Navarme si
Titul je zaradený v tejto sérii
10,31

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Navarme si zdravie 2

To najlepšie z kuchyne, ktorej sa nikdy neprejete

Ďalšia kniha plná chutných a zdravých receptov – vychádza na Valentína! Aby bolo vaše srdce zdravé, potrebuje totiž nielen lásku. Liekom na srdce je aj dobré jedlo.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
222704
Názov
Navarme si zdravie 2
Podnázov
To najlepšie z kuchyne, ktorej sa nikdy neprejete
EAN/ISBN
9788089452811
Autor
Andy Pavlík Timková, Mirka Luberdová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/02
Edícia
špeciál
Rozsah
232
Hmotnosť
0,40
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
6%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Posledný rok bol pre nás opäť plný skúšok, aj napriek tomu, že bol neporovnateľne ľahší ako rok strávený na onkológii. Museli sme ešte rok brať chemoterapiu v tabletkách. Ich vplyv na Riškovo telíčko bol neraz dosť agresívny, čo dokazovali časté zvýšenia pečeňových testov a rôzne ďalšie komplikácie. Keďže muselo bojovať s takou zvýšenou toxicitou, nechcela som ho zaťažovať ešte niečím ďalším. Samozrejme, aj ja som urobila občas výnimku a mohol si dať narodeninovú tortu na detskej oslave alebo niečo „dobré“, čo jedli iné deti na ulici. Našťastie môžem povedať, že konzumácia zeleniny je pre neho taká bežná ako pre mnohé deti konzumácia hranolčekov. Vôbec ich nepozná a ani nám k šťastiu nechýbajú. Na raňajky si často sám pýta šťavičku a vždy sa teším z toho, ako hneď ráno má v sebe cviklu, mrkvu a jablko.
   
Napriek tomu, že nám hneď zo začiatku Riškovho života bola nadelená takáto ťažká skúška, som veľmi vďačná za to, ako to život pekne zariadil a posiela mi do života množstvo úžasných ľudí, ktorí nám neustále rozširujú obzor v oblasti alternatívnej liečby a zdravej výživy. Myslím, že sa mi život pokúšal ukázať cestu, pre ktorú som na tento svet prišla, a dúfam, že sa naučím množstvo vecí tak, aby som dokázala pozitívne meniť aj ďalších ľudí a pomáhať im, a tak, ako bolo dopriate teraz mne s Riškom.
(Mirka)
   
* * *
   
Evita ma odhovárala od uverejnenia môjho telefónneho čísla v knihe. Mne sa však potvrdilo, že to bol úžasný nápad. Mám stále odložené esemesky od žien, ale i mužov, ktorí mi vyjadrovali vďaku a obdiv. Stalo sa mi aj to, že mi volali priamo z kuchyne, kde varili z našej knihy, a chceli sa poradiť. Nezabudnem na paniu z východného Slovenska, ktorá mala už vyše sedemdesiat, a ďakovala mi, že konečne niekto napísal aj o mikrovlnnej rúre, že je škodlivá, lebo ona to tvrdí už dlho, ale všetci ju považovali za blázna! A že práve urobila pšenové fašírky. Vraj boli výborné. Obracali sa na mňa aj s otázkami o zdraví, aby zistili, za kým by ešte mohli ísť a ako sa liečiť. Neraz prišli za mnou do kancelárie (mám ju od marca a teším sa z nej, je maličká, útulná, veľa príbehov som si tam už vypočula). Takže môj život sa aj vďaka prvej knihe zmenil a posunul. V tejto knihe nenájdete odo mňa veľké množstvo receptov na jedlá, budú skôr o bylinách, tinktúrach a o čajoch. Pochopila som, že práve byliny sú skutočným konkurentom farmaceutickým firmám. O čo viac nám ich budú zakazovať, o to viac ich budeme chcieť používať. Veď kedysi neboli lieky, len čaje, tinktúry a doma vyrábané mastičky, a dalo sa nimi liečiť všetko! Bez vedľajších účinkov.
(Andy)

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Ľubica 5 z 5
05.04.2014 22:24:12

Baby - Andy a Mirka - vytvorili opäť úžasnú knihu. Okrem zdravých receptov sa Andy venuje aj popisu niektorých byliniek, ako si z nich pripraviť čajíky alebo tinktúry. Osobne som túto knižôčku prečítala na "jeden dych", odporúčam. :-)