Už se nikdy nevrátí

Mrazivý švédský thriller

Hans Koppel

CZE Česky Mladá fronta2014/02

Kniha: Už se nikdy nevrátí - Mrazivý švédský thriller - Hans Koppel
Katalógové číslo: 222229 viac »
10,80

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Už se nikdy nevrátí

Mrazivý švédský thriller

Mike Zetterberg bydlí se svou ženou Ylvou a malou dcerou ve vile na předměstí Helsingborgu. Jednoho pátečního večera se Ylva nevrátí z práce domů. Mike si nejdříve myslí, že si s kolegyněmi zašla na skleničku, ale když nepřijde domů ani následujícího rána, Mika to rozzlobí. Uplyne celý den, aniž se Ylva ozve, a Mike si postupně uvědomí, že se jí něco muselo stát. Když nakonec oznámí zmizení ženy na policii, podezření se brzy obrátí proti němu samotnému. Nikdo ale netuší, že Ylva je stále ještě naživu a že se nachází coby kamenem dohodil od vlastního domu.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
222229
Názov
Už se nikdy nevrátí
Podnázov
Mrazivý švédský thriller
EAN/ISBN
9788020429858
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Hans Koppel
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/02
Rozsah
280
Rozmer
130×200 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB 4 z 5
19.05.2018 22:13:40

Toto je príbeh o tom,ako nás môže naša minulosť dobehnúť. O knihe sa píše ako o thrillery, ja by som ešte pred to dala psycho. Spisovateľovi musím uznať, že vymyslel naozaj diabolskú zápletku. Príbeh sa číta dobre. Čo ma na ňom najviac zaujalo, je pohľad na policajtov, ktorí vyšetrovali zmiznutie Ylvy. To nebolo vymyslené, to bola skutočnosť aká je aj u nás. Aj napriek všetkým tým ubezpečeniam a slovám o tom, ako polícia nestranne a spravodlivo vyšetruje, policajti-muži sa na zmiznutie ženy pozerajú ako na jej nezodpovedné správanie a majú za to, že zmizla s nejakým milencom. Od začiatku tomuto podriadia svoje vyšetrovanie a neskôr sú presvedčení, že nezvestnú Ylvu zabil jej vlastný muž, lebo je to slaboch, ktorý vo vypätých situáciách plače. Prehliadajú a nepreveria stopy, ktoré by vyšetrovanie posunuli, lebo oni si už svoj záver spravili. V tomto príbehu policajti nevychádzajú ako schopní a tí, čo zabezpečia spravodlivosť. Tragický príbeh rodiny, ktorá sa zmieta v kríze. Sebavedomá žena podviedla svojho muža, ktorý je na chlapa príliš citlivý. Majú spolu dcéru a preto žijú stále spolu a snažia sa na tento úlet zabudnúť. A potom Ylva zmizne. Spisovateľ opisuje, ako to prežíva muž s dcérou, ako to posudzuje ich okolie, ale aj to, čo zažíva Ylva. Celkom dobré čítanie - odporúčam prečítať.