Medzi nebom a zemou 1: Stratená duša

Stacey Kade

SVK Slovensky FRAGMENT2014/03

Kniha: Medzi nebom a zemou 1: Stratená duša - Stacey Kade
Katalógové číslo: 221910 viac »
Séria kníh: Medzi nebom a zemou
Medzi nebom a zemou
Titul je zaradený v tejto sérii
5,25

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Medzi nebom a zemou 1: Stratená duša

Alona Dareová, študentka posledného ročníka strednej školy, kapitánka roztlieskavačiek a tri roky za sebou kráľovná školy, ktorá je s najväčšou pravdepodobnosťou predurčená na to, aby si vzala filmovú hviezdu, zahynie pod kolesami autobusu. Zostane však trčať v krajine živých a márne sa obzerá po jasnom bielom svetle, ktoré by ju odnieslo na lepšie miesto. Bohužiaľ, ukáže sa, že jediný človek, ktorý jej zrejme môže pomôcť, je spolužiak a úplný lúzer Will Killian.

Dokáže táto dvojica prekonať vzájomnú nevraživosť a pomôcť si?

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
221910
Názov
Medzi nebom a zemou 1: Stratená duša
EAN/ISBN
9788080897192
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Stacey Kade
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/03
Edícia
Young Adults
Rozsah
216
Rozmer
135×203 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(2)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Viki
01.03.2014 10:57:21

Čítala som. Knihe je super. Pekná dievčenská, americká, paranormálna trilógia. Alona je typická kráľovná školy. Udáva trendy a rozhoduje kto je cool. Will má ťažký život ale srdce na správnom mieste. (tá otázka na konci anotácie je nechutne klišé =D) Mimochodom je to trilógia a jedna z prvých kníh ktoré som prečítala po anglicky čiže to stojí za to. Odporúčam!!


Alexandra 4 z 5
27.05.2014 17:12:44

Už anotácia znela zaujímavo (aj keď akokoľvek klišoidne), ale som prekvapená, ako veľmi sa mi nakoniec kniha páčila. Síce je to veľmi jednoduché čítanie, ale je napísaná veľmi dobre a keďže paranormálny žáner toľko nečítam, nebolo to pre mňa ani veľmi predvídateľné. A keby aj, asi by mi to ani nevadilo, pre mňa to bol milý a osviežujúci príbeh, určite si zaobstarám aj pokračovanie. Keď si predstavím, že som ju len prihodila k nákupu iných kníh, keď už som teda objednávala a platila poštovné, aby toho bolo viac... Naozaj som spravila dobre. Našťastie netreba čakať žiadnu príliš presladenú romantiku, ani strašidelné či akčné scény, ale kto si žiada pohodové čítanie na jedno popoludnie, to aj dostane. Kniha je písaná z pohľadu dvoch - trochu plochých - hlavných postáv Willa a Alony. To by si autorka možno mohla aj odpustiť, mám radšej pohľad len jednej hlavnej postavy alebo rozprávača, ale výrazne ma to nerušilo. Dej ubieha veľmi rýchlo a aj keď nad konaním postáv treba občas trochu obracať očami, je to pre mňa ideálne čítanie na zlú náladu (možno aj upršaný víkend) alebo pre absolútny oddych niekde na dovolenku.


Dia 4 z 5
02.02.2016 19:52:06

Trochu stereotypná ale inak bola dobrá. Chalan je lúzer a baba kráľovná školy. Síce nemám rada knihy kde sa držia tejto šablóny ale táto sa mi mimoriadne páčila. Bola vtipná a dobrá na odreagovanie. Taká knižka je na oddych ale nie na rozmýšľanie. Ak ste unavený a nechce sa vám veľmi rozmýšľať, odporúčam.