Sigmund Freud a Martin Heidegger

TRITON1999

Kniha: Sigmund Freud a Martin Heidegger
Katalógové číslo: 217085 viac »
7,97

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Sigmund Freud a Martin Heidegger

Kniha, jejímž autorem je prof. dr. medicíny a dr. filozofie Gion Condrau, je věnována dvěma význačným osobnostem – Freudovi a Heideggerovi. Celým dílem, jak jeho historizující a teoretizující částí, tak kapitolami, které přinášejí autorovu koncentrovanou praktickou psychoterapeutickou zkušenost, prostupuje seriózní kritický přístup k psychoanalýze. Daseinsanalýza je psychoterapeutický přístup a postup, který si jako svůj filozofický referenční rámec zvolil existenciální antropologii a hermeneutiku Martina Heideggera. Z této pozice usiluje o humanizaci psychoterapie a její vyvedení ze zajetí animalizujícího pojetí člověka, medicíny, kultury, společnosti, umění, dějin atd. Kniha však představuje i řadu dalších autorů, kteří usilovali o antropologizaci psychiatrie a psychoterapie. Také v tom je její nemalá hodnota.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
217085
Názov
Sigmund Freud a Martin Heidegger
EAN/ISBN
8085875748
Forma
Brožovaná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
1999
Rozsah
326
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
27%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Sigmund Freud a Martin Heidegger zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.