Vypadnuté z O. K.

Kniha: Vypadnuté z O. K. - Ondrej Kalamár
Katalógové číslo: 202088 viac »
Ušetríte až 2,02 € z bežnej ceny 7,70
A navyše získate 5 vernostných bodov
5,68
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Vypadnuté z O. K.

Na svete je ďalšie dieťa Ondreja Kalamára! Akoby mu z O. K. vypadlo. Roztopašné, nezbedné, ale náramne bystré a vtipné. Knižka je zbierkou 444 aforizmov, bonmotov, postrehov a definícií života, plných človečiny, (seba)irónie, ale aj melanchólie a poézie. A aby toho nebolo málo, knižku ilustroval Daniel Hevier, ktorý má kreativity na rozdávanie a môže si dovoliť kolegovi „iba“ výtvarne poslúžiť. Dielko môžete listovať odpredu i od stredu, súvislo aj na „preskáčku“, vždy vám niečo príhodné padne do O. K. Ondrej Kalamár, básnik a filozof života, diagnostik ľudskej nátury a slovný iluzionista, vyťahuje z klobúka pointu za pointou. Sype z rukáva perličky o zmysle i (ne)zmyselnosti vecí, o kráse, priateľstve, márnosti, hlúposti, o mužoch a ženách, o moci a iných slabôstkach, skrátka o tom, akí sme a iní už nebudeme... Kalamárove aforizmy môžeme užívať ako placebo – nevyliečia neduhy, ale trochu sa nám uľaví.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
202088
Názov
Vypadnuté z O. K.
EAN/ISBN
9788089552528
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Ondrej Kalamár
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013
Rozsah
48
Rozmer
105×235
Hmotnosť
0,17
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vypadnuté z O. K. zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.