Mojej sestre šibe

Dana Hlavatá

SVK Slovensky NAŠE VOJSKO2022/09

Kniha: Mojej sestre šibe - 1. vydanie - Dana Hlavatá
Katalógové číslo: 450417 viac »
Ušetríte až 2,87 € z bežnej ceny 13,55
A navyše získate 10 vernostných bodov
Séria kníh: Našej rodine hrabe
Našej rodine hrabe
Titul je zaradený v tejto sérii
10,68
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Mojej sestre šibe

Ak Môj bracho je magor, nečudo, že dôjde k odvete a vo štvrtej časti voľného pokračovania humorných príbehov z rodín s dospievajúcimi deťmi, príde na rad aj sestra.

Že ktorá? Možno aj tá vaša. V knižke je to dvanásťročná Vanda, ktorú jej deväťročný brat Kubo nenazve inak ako vzducholoď. Tí dvaja sa neustále doberajú, robia si napriek, no keď príde na lámanie chleba, dýchali by jeden za druhého aj žiabrami. Vtipné situácie v knižke Mojej sestre šibe zažívajú súrodenci v škole, na ihrisku, medzi kamarátmi, ale hlavne so starými rodičmi z otcovej i maminej strany. Babka Berta a babka Sidónia sú svojrázne a vnúčatká by zjedli od lásky, no občas dokážu byť prehnane a podľa detí hlavne zbytočne prísne. Zato dedovia Ferdinand a písali ho ako Vincenca namiesto Vincenta, si robia žarty zo všetkého. A tak nečudo, že v rodine Vandy a Kubka to len tak iskrí.

Úspešnú trilógiu Našej mame hrabe, Nášmu tatovi preplo a Môj bracho je magor (kniha získala ocenenie Panta Rhei Awards v kategórii Mládežnícka kniha roka 2020) - doplní rovnako s láskou k deťom a príznačným humorným perom autorky aj štvrtý diel – Mojej sestre šibe. Komu preskakuje v skutočnosti, sa dozviete pri čítaní knižky, ktorú ilustrovala Jana Homolová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
450417
Názov
Mojej sestre šibe
EAN/ISBN
9788020614308
Forma
Viazaná
Poznámka
1. vydanie
Autor
Dana Hlavatá
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2022/09
Rozsah
176
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Mojej sestre šibe zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.