Bobby Conroy vstává z mrtvých a jiné strašidelné příběhy

a jiné strašidelné příběhy

Joe Hill

CZE Česky XYZ2012/08

Kniha: Bobby Conroy vstává z mrtvých a jiné strašidelné příběhy - a jiné strašidelné příběhy - Joe Hill
Katalógové číslo: 201437 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Bobby Conroy vstává z mrtvých a jiné strašidelné příběhy

a jiné strašidelné příběhy

Moderní horory zřídkakdy sází na rafinovanost. Většina autorů, kteří nás skrze své stránky rádi děsí, se nám příliš často vrhají přímo po krku a zapomínají na to, že nejlepší dravci útočí ze zálohy. Na skákání po krku není samo sebou nic špatného, ovšem skutečně talentovaní spisovatelé mají v rukávu víc než jen jeden trumf. A povídky v této knize jsou rafinované, autor Joe Hill je totiž pěkně zákeřný parchant.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
201437
Názov
Bobby Conroy vstává z mrtvých a jiné strašidelné p
Podnázov
a jiné strašidelné příběhy
EAN/ISBN
9788073887018
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Joe Hill
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/08
Rozsah
400
Rozmer
145 × 205 mm
Hmotnosť
0,47
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(2)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Vladimír 4 z 5
27.04.2014 12:45:45

Komentrár je označený ako spoiler, ale chcem ho zobraziť

Fantasy-svet.net 4 z 5
18.11.2015 19:42:30

Všetky poviedky z tejto zbierky sú plné fantázie a skvelých nápadov. Joe Hill je tu naozaj zákerný vo svojej rafinovanosti, no kým si poviedky neprečítate, bude to pre vás len prázdna fráza. Kým totiž mnoho súčasných autorov vsádza na jeden osvedčený štýl, Joe ich skúša veľa a zaručene sa aspoň jednou z poviedok trafí do vašich strachov. Už len tým, že nikdy nebudete vedieť, do čoho sa s každou novou poviedkou púšťate. Navyše sa s čitateľom vie pohrať a píše tak, že od prvého okamihu cítite k postavám presne to, čo on chce, aby ste k nim cítili. Hoci poviedky boli dobré, niektoré dokonca perfektné, párkrát sa stalo, že Hill ich nedokázal dôstojne ukončiť, nechával ich nedopovedané, akoby si v polovičke vety zmyslel, že v nich už nebude pokračovať. Otvorené konce mi nevadia, dokonca ich vítam, no niekedy je potrebné dopovedať aspoň niečo, poskytnúť čitateľovi aspoň malú barličku, o ktorú sa môže oprieť, keď si bude domýšľať záver príbehu. Táto drobná chybička na krásne však nedokáže pokaziť zážitok z čítania poviedok, ktoré i dlho po odložení prečítanej knihy rezonujú v myšlienkach. Joe Hill sa už dávnejšie svojimi románmi zaradil medzi autorov, ktorých knihy musím mať, nezáleží na tom, o čom sú. Do svojich fantastických poviedok vložil toľko realizmu, že sa možno pristihnete pri tom, ako sa v kine pozeráte na vedľajšie sedadlo, či tam nesedí nejaká obdoba Imogene a nechce sa porozprávať o filme, ktorý práve sledujete. (Shaola / Fantasy-svet.net)