Náhody a náhodičky

Marián Gavenda

SVK Slovensky PERFEKT2013

Kniha: Náhody a náhodičky - Marián Gavenda
Katalógové číslo: 196059 viac »
8,99

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Náhody a náhodičky

Knižka plná náhod a náhodičiek je súborom rozličných príhod, ktoré život prináša a ktoré sa ľuďom bežne stávajú. Stačí sa však na ne pozrieť z iného uhla a všedné sa javí zaujímavým. Autorom knižky je kňaz, sprievodca a zároveň cestovateľ Marián Gavenda, ktorý navštívil mnohé krajiny a priniesol si z nich veľa zážitkov a skúseností. Jeho príbehy pochádzajú z atraktívneho a nevšedného prostredia ako napríklad Vatikán, pápežská kúria, Izrael, Austrália, Čile. Autor tu spracúva svoje zážitky aj z turistických putovaní, cyklistických túr, napr. Ján Pavol II. ako úspešný stopár, ale i stretnutia s ľuďmi v napohľad všedných udalostiach, ale v zaujímavých súvislostiach. Je zaujímavé sledovať autorov odlišný pohľad na témy, ktoré nám nastoľuje život. Vo svojich krátkych poviedkach používa humor a pointou vie čitateľa prekvapiť. Jednotlivé príbehy sú akousi ilustráciou, čo všetko možno v knihe života vyčítať, ak človek číta medzi riadkami a pozornejšie si všíma rôzne skryté súvisy. Cieľom knižky je, aby sa čitateľ pozrel na udalosti svojho života a aby tak kniha voľne pokračovala v jeho osobnej skúsenosti. Krátke prózy sú doplnené autorovými pôsobivými fotografiami z celého sveta.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
196059
Názov
Náhody a náhodičky
EAN/ISBN
9788080466008
Autor
Marián Gavenda
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013
Rozsah
152
Rozmer
140×205×14 mm
Hmotnosť
0,40
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

olzden 5 z 5
07.04.2013 18:48:34

Veľmi pútavým spôsobom sú napísané jednotlivé príbehy, ktoré M. Gavenda zažil na vlastnej koži počas štúdia v Ríme a ako cestovateľ. Čítali sme si ju spoločne v rodine počas dlhých večeroch a veľmi nás kniha pobavila. Odporučila som ju aj priateľom a rovnako ich kniha zaujala. Proste poteší mladých i skôr narodených.