Päť jazykov lásky

2. vydanie

Gary Chapman

Porta libri2012

Kniha: Päť jazykov lásky - 2. vydanie - Gary Chapman
Katalógové číslo: 193778 viac »
Ušetríte až 2,42 € z bežnej ceny 10,90
A navyše získate 8 vernostných bodov
Séria kníh: Päť jazykov lásky
Päť jazykov lásky
Titul je zaradený v tejto sérii
Kolekcia titulov: Bez lásky je život púšťou (Silvio Pellico)

Bez lásky je život púšťou (Silvio Pellico)

Všetci túžime po láske. Bez nej nemá náš život zmysel. Veď nedá sa žiť bez rodiny, bez skutočných priateľov. Každý z nás… Zistiť viac...
8,48
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Päť jazykov lásky

2. vydanie

Niekto túži po pozornosti, iný po pochvale; pre niekoho sú veľmi dôležité darčeky, pre ďalšieho vymenená žiarovka či ožehlená košeľa a zas iný potrebuje fyzický dotyk. Kniha vám objasní každý z týchto jazykov, pomôže vám objaviť jazyk lásky vás a vášho partnera a dozviete sa aj, ako prakticky týmto jazykom hovoriť. Cieľom tejto knihy nie je vyjasniť zmätok ohľadne slov láska či milovať, ale zamerať sa na prejavy lásky, ktorá je nevyhnutná pre naše emocionálne zdravie. Keď identifikujeme a naučíme sa hovoriť jazykom lásky nášho partnera, objavili sme kľúč k dlhotrvajúcemu, milujúcemu manželskému vzťahu. Láska sa po svadbe nemusí vypariť, no aby sme ju udržiavali živú, potrebujeme zapracovať na tom, aby sme sa naučili hovoriť jazykom lásky nášho partnera. Nemôžeme si vystačiť s naším vlastným jazykom, ak mu nerozumie. Ak chceme, aby rozumel prejavom našej lásky a cítil ju, musíme ju prejavovať v jeho jazyku.

Gary Chapman pôsobí ako poradca v oblasti manželských vzťahov. Okrem bestselleru Päť jazykov lásky je autorom mnohých kníh, ktoré sú zamerané na manželské, priateľské a rodinné vzťahy.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
193778
Názov
Päť jazykov lásky
Podnázov
2. vydanie
EAN/ISBN
9788089067862
Autor
Gary Chapman
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012
Rozsah
204
Rozmer
152×215
Hmotnosť
0,33
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
22%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
200.0%
(1)
4
0%
(0)
3
200.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Peter 5 z 5
22.04.2013 16:32:13

Tak túto knihu som kúpil priateľke na narodeniny a rozhodli sme sa, že ju budeme čítať spolu. Lenže momentálne máme málo času, takže sme ju dlho nečítali..ale zatiaľ čo sme sa v nich dočítali, tak tam boli písané samé múdre veci, čo sa týkajú chovania sa vo vzťahu. Je to výborná pomôcka pre zaľúbených, snúbencov a manželov. Kniha je pre všetkých, čo ich prešlo zaľúbenie a kvôli tomu chcú skončiť svoj aktuálny vzťah, to je chyba a nie je to to správne riešenie. Zaľúbenie prejde vždy, je to len otázkou času, potom už je úlohou človeka naučiť sa milovať a nie byť len zaľúbený. Kniha vám dá veľa do života, naučí vás veľa. Ja sám som si pri jej čítaní vravel, ach keby som to len vedel predtým. Už len si nájsť čas a dočítať ju :)


MaBu 3 z 5
30.05.2014 00:13:59

Kniha je zaujímavá, prináša nový pohľad na komunikáciu (manželských) partnerov. Autor píše príjemným, ľahko čitateľným štýlom. Ideálne by bolo, keby si ju prečítali obaja - muž i žena a porozprávali sa o nej.