Feng Shui pro váš domov

Kniha: Feng Shui pro váš domov - Richard Webster
Katalógové číslo: 19345 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Feng Shui pro váš domov

vydané knihy ediční plán o nakladatelství distribuce knihkupectví antikvariát Webster, Richard: Feng Shui pro váš domov. 101 tipů pro váš dům a byt Z anglického originálu 101 Feng Shui Tips for the Home přeložila Olga Kučerová. Vázané, 160 stran, 135 Kč, rok vydání: 2000, 1. vydání ISBN 80-7299-008-X o knize o autorovi ukázka z knihy O knize Kniha Feng Shui pro Váš domov vám nabízí možnost naučit se uspořádat váš byt nebo dům takovým způsobem, aby se prostřednictvím pozitivních energií zkvalitnily vaše životní podmínky. Na základě správného uspořádání se energie harmonizují a blahodárně působí na vaše zdraví, váš domov se naplní štěstím, stane se zásobárnou energie, která přitahuje lásku a blahobyt. Jedním ze způsobů harmonizace je zavěšení větrných píšťal, správné uspořádání nábytku a rostlin, využití krystalů, zrcadel a podobně. S pomocí této knihy se můžete naučit využívat učení staré tisíce let, učení o univerzální síle, která proniká vším a správně nasměrována a harmonizována má schopnost změnit od základu váš život a učinit vás šťastnými.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
19345
Názov
Feng Shui pro váš domov
EAN/ISBN
9788072990085
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Richard Webster
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
160
Hmotnosť
0,22
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Feng Shui pro váš domov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.