Gomora

Kniha: Gomora - Roberto Saviano
Katalógové číslo: 191922 viac »
13,14

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Gomora

Odvážné svědectví sedmadvacetiletého italského novináře o nemilosrdném světě současné neapolské mafie a ničivých důsledcích jejího působení v řadě oblastí domácího i mezinárodního průmyslu, obchodu a veřejného života zaujme zasvěceným a detailním vylíčením brutálních praktik organizovaného zločinu a portréty jeho aktérů, ale i bezprecedentním osobním nasazením a statečností svého autora. Ve svém úsilí proniknout do zákulisí působení camorry se Saviano mimo jiné nechal najmout jako pracovní síla nelegální čínské textilní dílny, působil jako stavební dělník a číšník a postupně shromáždil řadu poznatků o aktivitách mafiánských kruhů ve sféře průmyslu, stavebnictví, obchodu s drogami či nezákonné manipulace s průmyslovým odpadem a jedy. Jeho strhující i alarmující výpověď, obsahující řadu konkrétních údajů o špičkách klanů camorry a jimi řízených vraždách a dalších zločinech, se záhy po svém vydání v Itálii stala bestsellerem, vyvolala značný ohlas i v mezinárodním měřítku a v současnosti se překládá do osmnácti jazyků.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
191922
Názov
Gomora
EAN/ISBN
9788074322655
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Roberto Saviano
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
256
Rozmer
166×236×25 mm
Hmotnosť
0,45
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Peter 4 z 5
02.03.2013 15:26:42

Za perfektný prehľad o činnosti neapolskej cammory musí autor pykať do konca svojho života, keďže talianski mafiosovia ho chcú vidieť pod lipou. Rozhodne je to zaujímavé čítanie, ale Saviano zachádza príliš do detailov, a tak som sa neraz stratil. Detailný spôsob popisovania, čo kde a kedy, je dobrý pre odborníka, ale pre obyčajného čitateľa by nezaškodilo zostručniť text knihy. Celé vyznenie knihy pôsobí hrozne, keď si uvedomím, čo všetko sa deje a môže sa diať aj za hranicami Talianska a tesne za našimi chrbátmi.