Nebezpečné putá

Akadémia temna II.

Gabriella Poole

SVK Slovensky FRAGMENT2012/09

Kniha: Nebezpečné putá - Akadémia temna II. - Gabriella Poole
Katalógové číslo: 188965 viac »
Séria kníh: Akadémia temna
Akadémia temna
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Nebezpečné putá

Akadémia temna II.

Tento semester sa tajuplná Darkova akadémia sťahuje do New Yorku a Casie Bellová už nie je nevinný nováčik. Je silná, odhodlaná a skrýva svoje vlastné tajomstvá. Cassie bola totiž uvedená do sveta Vyvolených a musí sa vyrovnať so svojimi ohromujúcimi schopnosťami, nebezpečným milostným vzťahom a zlovoľným duchom vo svojom vnútri, ktorý si žiada potravu. 
Keď sa vráti starý nepriateľ a prahne po pomste, Cassie spadne na samotné dno. Zachráni svojich priateľov od strašného osudu, ktorý ich čaká alebo ich zničí, aby spasila samú seba?

 

Kdekoľvek sa objaví Darkova akadémia, tam je smrť veľmi blízko...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
188965
Názov
Nebezpečné putá
Podnázov
Akadémia temna II.
EAN/ISBN
9788080896454
Forma
Paperback
Autor
Gabriella Poole
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/09
Edícia
Akadémia temna
Rozsah
272
Rozmer
115×183
Hmotnosť
0,21
Stav
Nedostupné
Zľava
0%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Cassie sklapla telefón a  rozplakala sa. Zaborila si tvár do dlaní. No tak, to je hanba. Má byť predsa tvrdá. Všetko zvládne. Hlad po potrave, hlad po Randžitovi...Dosť. Dosť. Bola naozaj strašne vyhladnutá. Premáhal ju zúfalý, nepolapiteľný hlad po niečom inom ako obyčajnom jedle. Nemohla však robiť nič, len vydržať do ďalšieho semestra. Potom sa možno dočká odpovedí. Veď nakoniec, kto sa na dosť dlhý čas vzdá čokolády, ten po nej prestane túžiť. Kto vydrží pár týždňov bez cigariet, už ich potom nechce. Hej, a kto na chvíľu prestane dýchať, stratí chuť na kyslík! Cassie stuhla. To hádam nie, moja milá. Naozaj si ma pobavila! Nevšímaj si ju, povedala si Cassie. Nevšímaj si ju. Ľahko sa to povie, ale horšie splní. Stačil len zvuk Estellinho hlasu v  hlave, aby hlad zalomcoval Cassie s takou silou, až skoro stratila rovnováhu a spadla dopredu. Začula, ako sa otvorili a  zatvorili dvere. Kroky. A hlas... 

„Cassie? Si v  poriadku?“  V  Patrickovom hlase zazneli obavy. 

Vyskočila a zaťala päste. V poriadku? Prečo sa jej to stále vypytuje? Samozrejme, že je v poriadku! Už jej to fakt začínalo liezť na nervy, ako sa okolo nej ustavične motá. Nemal by sa do toho pliesť, ak vie, čo je pre ňu dobré. Nie! Ako jej to vôbec zišlo na um? Patrick chce byť iba ohľaduplný, toľko pre ňu urobil. Estellin hlas znel ako sipot hada. A mohol by toho urobiť ešte omnoho viac, moja milá.  Patrick znervóznel z  Cassinho chorobne tvrdého pohľadu. Áno. Estelle má pravdu. Taký dobrý priateľ ako Patrick sa vždy obetuje. Na Patricka sa môže spoľahnúť. Je silný, mladý, sebavedomý. Plný života. Dokonalý.

 „Cassie?“

 Bola jednoducho príšerne  hladná. Klaunovsky sa uškrnula.

„Nič mi nie je.“ 

Nehovor. Nech podíde bližšie. Cítim ho...Patrick o krok cúvol a Cassie sa zdalo, že sa zachvel. 

„Neblázni, Cassie. Chladne ti večera. “ Ale ty si pre mňa teplý akurát.

„ Dobre, prepáč. Dám ti pokoj. “ Obrátil sa na odchod.

„Vráť sa, keď budeš chcieť.“

 „DOSŤ!“ 

Vyskočila zo schodu a  priam za ním vystrelila. Schmatla ho za golier, trhla ním dozadu, zovrela ho a pritiahla si ho k sebe. Usiloval sa jej vytrhnúť, ale nemal šancu. Ani tú najmenšiu. Od toho rituálu bola Cassie silnejšia ako predtým. Mala viac než dosť sily na to, aby premohla tohto... smrteľníka. Cassie sa nahlas rozosmiala.

Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(3)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Vladimíra
31.01.2013 16:23:59

Nebezpečné putá no čo povedať, 1 bola zaujímavá, ale 2 je ešte lepšia. Myslela som si, že to bude ďalšie nudné pokračovanie, ale veľmi ma táto knižka prekvapila. Zaujímavé postavy, dej je na konci taký neurčitý, ale myslím si že v 3-ťom pokračovaní sa to napraví. Vrelo odporúčam.


Little Black Lady 5 z 5
05.03.2013 16:31:14

Jednotka bola super, dvojka je super,super, super. Nečakala som také dobré pokračovanie a určite nie som sklamaná ^^ Odporúčam každému kto má aspoň minútku voľného času a zbožnuje fantasy tak ako ja! Neoľutuje to! :)


Evelin 5 z 5
18.04.2013 15:37:41

2. diel série ma veľmi milo prekvapil. Autorka má krásny dar vyrozprávať príbeh tak, aby som sa od neho neodtrhla. Doslova som hltala každé jej slovo. Vie veľmi dobre vygradovať akciu a v správny moment vložiť odhalenie tajomstiev. Tiež sa mi páčilo (tak ako aj pri 1. dieli), že najprv riešila jeden problém alebo situáciu a ak sa to čiastočne vyriešilo alebo načrtlo, hodila do príbehu úplne novú nečakaná zápletku a aj nových hrdinov. Niektorí Vyvolení študenti Darkovej akadémie nesú v sebe ducha niekoho iného. Ten sa musí kŕmiť životnou energiou obyčajných ľudí a za to prepožičiava svojim "hostiteľom" krásu a špeciálne schopnosti. Tento nápad sa mi zdá veľmi zaujímavý, ale siaha až niekam do ďalekej histórie a preto by som celkom uvítala, keby niekto jasne a vecne vysvetlil, prečo vlastne tie duše nejdú "preč"? Prečo musia vôbec existovať Vyvolení? Na tieto otázky som stále odpoveď nedostala. Cassie je typ hrdinky, do ktorej sa dokážem dokonale vžiť. Má rozumné myšlienkové pochody, nerobí zo seba hlupaňu, ale má aj istú zdravú naivitu. Všetko riešila tak, ako najlepšie vedela a predsa nebola tou jedinou výnimočnou, ktorá všetko zvláda a nič sa jej nestane. Bola zraniteľná a nie vždy sa ovládala. Bola pre mňa teda omnoho reálnejšia. Navyše má prekrásne meno...Cassandra 8) Zvyšok postáv sa nám takisto opakovalo z predošlej knihy. Máme tam rovnakých študentov, ktorí sú z rôznych kútov sveta, niektorí sú namyslení boháči, iní zase dobrí priatelia. Väčšinou som, tak ako Cassie, nikdy nevedela odhadnúť, kto je teraz na koho strane. Randžit aj Isabella sú strašné zlatíčka a nedá sa ich nemilovať. Jake si nesie v srdci smrť jeho sestry Jess a myslím, že nikto by sa na nevyjasnenú smrť člena rodiny nevykašľal, tiež by som hľadala dôkazy a trest pre vrahov. Máme tu aj nové postavy a to celú Radu Starších. Poriadne som sa zasmiala, keď som si tam predstavila senátorku, modelku, herečku, kancelára alebo iné osobnosti zo šoubiznisu, ktoré v sebe tiež nosia hladného ducha a chodili na Darkovu akadémiu. Neboli tam však žiadne mená a preto sa fantázii čitateľa medze nekladú 8D Kniha sa mi veľmi páčila a rozhodne vám ju odporúčam. Číta sa veľmi ľahko, rýchlo a má skvelý nápad. Autorka si skvele pohrala so slovíčkami a detailmi, nezabudla zahrnúť aj reálny svet a pridala kúsok nadprirodzena. Vznikol skvelý príbeh a dobrá kniha 8)


Rudolf 5 z 5
22.04.2013 18:15:30

Dobrá je aj táto tu.