Som človek !

Ivana Jungová

Lada2012

Kniha: Som človek ! - Ivana Jungová
Katalógové číslo: 187735 viac »
Ušetríte až 1,91 € z bežnej ceny 9,00
A navyše získate 7 vernostných bodov
7,09
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Som človek !

Kniha určená tým, ktorí radi čítajú, tvoria a zamýšľajú sa nad svetom vôkol seba! Pre deti ale i dospelých, ktorí si pamätajú, že raz boli deťmi. Viete, čo by sa mohlo skrývať medzi slnečnicami? Na aký vysoký vrch by ste radi vystúpili a čo podľa vás odráža vodná hladina? Prečo si mravce myslia, že priehrada je nekonečná a starý Hrbina prišiel o dom? A čo našla Amália vo svojom meste, keď v krajine zúrila vojna? Odpovede na otázky nájdete v publikácii Som človek!. Kniha prináša dvadsaťdva príbehov a na ich konci nájdete krátke zamyslenie, ktoré sa v príbehu schováva ako zrnko piesku v perlorodke. Dôležitejšie, než prežiť deje, ktoré príbehy ponúkajú, je pochopiť, že sú len vodítkom. Čitateľa privedú k jeho pocitom, myšlienkam a názorom. Z tohto dôvodu sú príbehy prepojené aj s tvorivými listami. Do nich čitateľ priamo vstupuje svojimi kresbami, maľbami či kolážami. Tvorivé listy maľovala starodávnou technikou zvanou enkaustika výtvarníčka Zuzana Medzay. Vďaka knižke budete mať väčšiu možnosť porozmýšľať nad sebou samými, nad svetom a nad ľuďmi, s ktorými sa stretávate alebo s nimi žijete. Po prečítaní knihy a vyplnení tvorivých listov bude možno veľa vecí inak ako predtým. Od 9 do 99 rokov Publikácia je vhodná nielen pre laickú verejnosť, ale aj pre terapeutov – psychiatrov, psychoterapeutov, psychológov, pedagógov, sociálnych pracovníkov... atď.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
187735
Názov
Som človek !
EAN/ISBN
9788097092108
Autor
Ivana Jungová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012
Rozsah
84
Rozmer
210×210
Hmotnosť
0,46
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
1.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
100.0%
(1)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Marhulitta
23.02.2013 10:43:05

Odporúčam knižku všetkým rodičom, ktorý sa zaujímajú o vnútorný svet svojich detí. Úplne úžasná knižka - takéto na našom trhu veľmi chýbajú. Už v češtine je ich viac. Moje deti - 8 a 3 roky majúveľmi radi chvíle, keď si z nej čítame, rozoberáme jednotlivé príbehy a dcérka potom ečte aj vyrobí pekný obrázok. Naozaj super knižka a pani spisovateľka - dúfam že nezostanete len pri tejto jednej :-)