Zápisky maturanta

Miroslav Galovič

SVK Slovensky Školmédia2009/04

Kniha: Zápisky maturanta - Miroslav Galovič
Katalógové číslo: 184338 viac »
Ušetríte až 0,11 € z bežnej ceny 3,00
A navyše získate 2 vernostné body
2,89
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Zápisky maturanta

Od chvíle, keď som sa zoznámila s pani Julkou, už od toho dňa som vedela, že sa stretli ľudia, ktorí "existujú na rovnakej vlnovej dĺžke", to znamená, že majú veľa spoločných vlastností a že netreba ani mnoho slov, aby si porozumeli. Myslím si, že obidve máme v sebe vrodený vzťah k ľuďom, úprimný a vrúcny, tiež sociálne cítenie a spolupatričnosť. To nás spája a to nám uľahčilo prácu, spoločné písanie knihy. K pani Julke som chodila rok, raz s diktafónom, inokedy s mojimi otázkami či poznámkami a každé stretnutie bolo pre mňa vzácnou udalosťou. Ja sama nemám veštecké danosti, a preto cítim určitý rešpekt a bázeň pred "talentom" jasnovidcov. Netajím sa ani s tým, že rada siahnem za knihou s ezoterickou témou. Hoci som racionálny typ človeka, vždy ma fascinovali veci medzi nebom a zemou a ľudia, ktorí sú obdarení zvláštnou energiou. Keď som pred šiestimi rokmi čítala v denníku Nový čas o zázračnom magnete, ktorý vyžaruje p.Strkáčová, zahorel vo mne ohníček nepredstieranej zvedavosti. Potom sa mi dostali do rúk výstrižky zo Žilinských novín, Nedeľnej Pravdy, Cosmopolitanu, napokon i videozáznam Zázraky Slovenska, ktorý v roku dvetisíc nahrala Slovenská televízia. Všetky dostupné materiály ma utvrdili v poznaní, že rodáčka zo Sládkovičova, jasnovidka-liečiteľka z Lietavskej Lúčky, má výnimočné schopnosti.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
184338
Názov
Zápisky maturanta
EAN/ISBN
9788089380022
Autor
Miroslav Galovič
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009/04
Rozsah
232
Rozmer
150×210
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Zápisky maturanta zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.