Škaredí

Škaredí 1

Scott Westerfeld

SVK Slovensky SLOVART2012/02

Kniha: Škaredí - Škaredí 1 - Scott Westerfeld
Katalógové číslo: 170040 viac »
Séria kníh: Škaredí
Škaredí
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Škaredí

Škaredí 1

Každý môže byť oslnivo krásny. Veď čo je na tom zlé?

Tally bude mať čoskoro šestnásť a už sa nemôže dočkať, kedy bude krásna. V jej svete znamenajú šestnáste narodeniny operáciu, ktorá človeka zmení z odpudivo škaredého na dych vyrážajúco krásnu bytosť a katapultuje ho do raja špičkových technológií, kde je jeho jedinou prácou nikdy nekončiaca zábava. Ešte niekoľko týždňov a... Lenže Tallyina kamarátka Shay si nie je celkom istá, či chce byť krásna. Keď utečie na utajené miesto zvané Dym, Tally spozná odvrátenú stránku sveta krásnych. Úrady ju postavia pred najhoršiu voľbu, akú si dokáže predstaviť: buď kamarátku nájde a privedie ju späť, alebo nikdy nebude krásna. Rozhodnutie, ktoré urobí, jej navždy zmení život.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
170040
Názov
Škaredí
Podnázov
Škaredí 1
EAN/ISBN
9788055603230
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Scott Westerfeld
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012/02
Rozsah
376
Rozmer
125×175×35 mm
Hmotnosť
0,40
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.7 z 5.0
5
300.0%
(1)
4
0%
(0)
3
150.0%
(2)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Alexandra 3 z 5
31.01.2013 16:12:31

Hlavná hrdinka je na začiatku obyčajná "škaredá", túži po živote, aký jej bol odmalička vštepovaný a nepripúšťa, že by mohla existovať aj iná možnosť. Tally nie je dokonalá, ale v priebehu knihy sa vyvíja a dospieva, čo sa nedá povedať o jej novej kamarátke Shay, zdá sa mi, že všetko robí len podľa toho, čo jej niekto povie. Svet v knihe vykreslil autor veľmi dobre, všetko si môžeme živo predstaviť, možno okrem vzťahu Tally a Davida, ktorý sa zjavil sčista jasna (žeby mužský pohľad na vec?). Možno na mňa podvedome vplývala slovenská obálka a formát, ale mala som pocit, že som už mimo cielenej vekovej kategórie čitateľov. Napriek tomu je to pútavý príbeh hodný zamyslenia sa nad dobou, v ktorej žijeme.


Evelin 3 z 5
05.03.2013 16:06:49

Knižka má skvelý a premyslený nápad, ale bohužiaľ štýl autora mi nejako nesadol. Všetko bolo opísané tak povrchne a pokus o romantiku moc nevyšiel. Svet krásnych a škaredých je však dokonalý a vždy sa pri takejto knihe zamyslím, kedy sa my dostaneme do takéhoto zvráteného dystopického sveta. Rada sa pustím do pokračovania knihy. Odporúčam milovníkom dystópií a keďže knihu napísal muž, mohla by zaujať aj chlapcov.


methylene.bleu 5 z 5
17.05.2014 09:19:11

Táto kniha sa mne osobne veľmi páčila! Najprv som váhala kvôli obálke, ktorá jej dodáva na môj vkus detskejší nádych. Ale keď som ju čítala, bola som nesmierne rada, že som si ju kúpila :) Bola veľmi originálna a zaujímavá. Ohromne ma bavila a odporúčam ju všetkým, ktorí milujú dystopie tak veľmi ako ja :3