V úplne novom svetle

Kniha: V úplne novom svetle - Sandra Brownová
Katalógové číslo: 135854 viac »
Ušetríte až 3,24 € z bežnej ceny 12,90
A navyše získate 9 vernostných bodov
9,66
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: V úplne novom svetle

Cynthia je ešte mladá a atraktívna, keď ju jedného dňa zastihne správa o manželovej smrti pri autonehode. O výchovu syna Brandona sa delí so svojou mamou, ktorá tiež nedávno ovdovela, a usiluje sa nájsť útechu v povolaní psychologickej poradkyne. Čas síce pomaly hojí rany, no prázdnota, ktorá zostala v srdci, znepokojuje. V podobe nadmieru prísnej a úzkostlivej výchovy si to napokon odskáče vždy malý Brandon. Cyn nepočúva rady svojej matky, nevyhľadáva spoločnosť, venuje sa iba svojej práci a synovi. Napriek tomu sa o ňu až nápadne zaujíma kolega z nemocnice.

Už úvod ďalšieho z úspešných ľúbostných románov Sandry Brownovej naznačuje, že v ňom ide o hľadanie veľkej a naozajstnej lásky, čo nebýva ľahké a jednoduché pre ženu, ktorá už raz takú lásku našla a stratila. Tak či onak, Cynthia netúži stať sa obeťou veľkého ega svojho kolegu-gynekológa a už vonkoncom nepredpokladá, že by mohla nadviazať vážny vzťah s Worthom – najlepším priateľom a obchodným partnerom svojho zosnulého manžela. Ide totiž o vychýreného sukničkára, ktorý je síce aj jej priateľom, no tým dôkladnejšie ho pozná...

Napriek strachu o svoju povesť Cynthia na Worthovo a matkino naliehanie preruší stereotyp a ako náhradníčka odchádza na víkendový letecký zájazd do Acapulca. Aby sa trochu rozptýlila v exotickom prostredí a “medzi ľuďmi”. Bude to však znamenať pre jej budúci život naplnenie sna, ktorý podvedome sníva? Vďaka rozprávačskému majstrovstvu Sandry Brownovej je odpoveď na túto otázku až po posledné stránky knihy otvorená…

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
135854
Názov
V úplne novom svetle
EAN/ISBN
9788088993575
Forma
Brožovaná
Autor
Sandra Brownová
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
192
Rozmer
127×205
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
25%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
V úplne novom svetle zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.