Ženy, jedlo a Boh

Geneen Rothová

SVK Slovensky TATRAN2011

Kniha: Ženy, jedlo a Boh - Geneen Rothová
Katalógové číslo: 120933 viac »
4,73

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ženy, jedlo a Boh

Geneen Rothová tridsať rokov študovala príčiny prejedania sa, učila a písala o ňom. Začína kľúčovou tézou: spôsob jedenia nemožno oddeliť od základných životných presvedčení človeka. Autorka nalieha, aby sme si všímali, čo skutočne potrebujeme a čo nájdeme v supermarkete. Predstavuje sedem základných zásad jedenia a prináša praktické rady, ktoré pomohli tisíckam žien. V závere hovorí o jedle ako o bráne k slobode a k tomu, po čom túžime najviac: o tajomstve chudnutia a žiarivej prítomnosti, ktorú mnohí nazývajú „bohom“.
Ak vo vzťahu k jedlu trpíte (jete priveľa alebo primálo, neustále na jedlo myslíte alebo sa snažíte vôbec naň nemyslieť), môžete sa oslobodiť. Stačí sa pozrieť do taniera. Odpoveď je v ňom. Neutekajte. Dívajte sa. Lebo keď privítame to, čomu sa najviac chceme vyhnúť, dotkneme sa niečoho vo svojom vnútri, čo je svieže a živé. Dotkneme sa života, ktorý naozaj chceme.
Táto knižka je úprimný ponor do hlbokého a napĺňajúceho vzťahu s jedlom, vlastným telom... a takmer všetkým ostatným. Jednoducho povedané, kniha Ženy, jedlo a boh je návodom, ako žiť.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
120933
Názov
Ženy, jedlo a Boh
EAN/ISBN
9788022206068
Autor
Geneen Rothová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2011
Rozsah
172
Rozmer
147×229×0
Hmotnosť
0,40
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ženy, jedlo a Boh zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.