Anatomie 1

Třetí, upravené a doplněné vydání

Radomír Čihák

CZE Česky Grada Publishing

Kniha: Anatomie 1 - Třetí, upravené a doplněné vydání - Radomír Čihák
Katalógové číslo: 119508 viac »
Ušetríte až 13,01 € z bežnej ceny 81,21
A navyše získate 68 vernostných bodov
Séria kníh: Anatomie
Anatomie
Titul je zaradený v tejto sérii
68,20
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Anatomie 1

Třetí, upravené a doplněné vydání

První díl učebnice obsahuje anatomii celého pohybového aparátu. Profesor MUDr. Radomír Čihák, DrSc., a prof. MUDr. Miloš Grim, DrSc., jej opět upravili, aktualizovali a doplnili podle posledních poznatků. Téměř jedna třetina textu byla aktualizována nebo doplněna a přes čtyřistapadesát původních barevných ilustrací akademických malířů Milana Meda a Jiřího Helekala bylo doplněno nebo aktualizováno dalšími 50 obrázky ak. mal. Jiřího Helekala a Mgr. Jana Kacvinského. Konkrétně autoři doplnili ve větší míře vývojové aspekty organogenese, fylogenese i molekulárně biologických mechanismů embryonálního vývoje. Byly zrevidovány a doplněny všechny vývojové kapitoly a připojena kapitola o genech a proteinech spolu s výkladem těchto pojmů. Spojením deskriptivních, funkčních a vývojových aspektů anatomie se autoři snaží naplnit význam pojmu "morfologie", jak byl původně ražen. Dále byla aktualizována kapitola o fylogenetickém vývoji člověka.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
119508
Názov
Anatomie 1
Podnázov
Třetí, upravené a doplněné vydání
EAN/ISBN
9788024738178
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Radomír Čihák
Druh tovaru
Kniha
Rozsah
552
Rozmer
210×260×30
Hmotnosť
1,86
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Andrea 5 z 5
19.03.2013 18:23:44

Táto kniha je perfektná . Dôležité odstavce sú vyznačené čiarou (na ľavej strane), zvýraznené sú aj anatomické pojmy, čo uľahčuje učenie sa. Menším písmom sú napísané rôzne doplňujúce informácie alebo zaujímavosti napr. o danom svale. Kniha obsahuje veľké množstvo zrozumiteľných schém a obrázkov, ktoré pomáhajú k lepšiemu porozumeniu a vizualizácii. V závere je tiež tabuľka obsahujúca rôzne pohyby a svaly (hlavné, pomocné, stabilizačné), ktoré sa na týchto pohyboch zúčastňujú. Pokiaľ vám nevadí čeština, tak je Anatómia od Čiháka jasnou voľbou :)


malcike
29.10.2013 23:27:06

Jednoznacne najlepsia ucennica anatomie na trhu s velmi dobre spracovanymi schemami. Mnohe veci sa daju naucit ci pochopit prave vdaka tymto perfektnym obrazkom. To co je dolezite je aj patricne zvyraznene. To menej mensim fontom, pripadne pod ciarov